super! (1) oj pewnie będziemy bywali tam częściej - jedzenie, jego jakość, smak i sposób... kewiz Aga - opinia (1) Super atmosfera, bardzo fajne miejsce aby mile spędzić czas w gronie znajomych. Aga Rewelacja!!! (1) Prawdopodobnie najlepsza restauracja w trójmieście w kategorii jakość/cena.... Ł.Ch.
panienskie (1) Polecam!!!!!!!!!! Super impreza, dobre jedzenie. Polecam wszystkim na kazda... :) Rewelacja (1) Mogliby mieć zniżki dla stałych graczy :) A.W. GDZIE OBSŁUGA??????!!!!!!! (1) wygląd knajpy ok ale zeby cos tam zjesc to mega wyzwanie brak obsługi po 15... Tom Jestem na TAK! (1) Dziwne... Widzę, że U7 budzi mieszane uczucia... Odpowiadając Klientce, która... JR Masakra (2) Wybralismy się dzisiaj na kręgle ze znajomymi. Od razy zapłaciliśmy za 2... klient Jest super! (1) Po spacerze po Gdańskiej starówce poszliśmy ze znajomymi na bilarda.... Radek Świetne ! (1) świetne wyposażenie miła obsługa dodatkowo bar gorąco polecam Nisia mentalista - opinia (1) Wyposażenie, klimat, wszystko jest ok.Bardzo sympatyczna obsługa. Z... mentalista ok (1) fajne miejsce, widać ze nowe i zadbane, ceny całkiem w porządku, jedzenie... bastrzel super (1) super klub, polecam, fajne tory, dobry sprzet, dobra wentylacja - nie... Adam Gdańskie U7 - rewelacja (1) byłam wczoraj ze znajomymi w tym clubie, oprocz mozliwosci pogrania sobie w... Patrycja Zagubiona - opinia (1) Jedzenie super, boski wystrój, przesympatyczna obsluga!!!! POLECAM WSZYSTKIM!!!! Zagubiona super kompleks (1) szczerze polecam ceny naprawde niskie jedzonko super a wystruj restauraci... tomek super ;))) (1) baaardzo miła atmosfera, super wyposażenie ;) polecam Ona świetna zabawa! (1) Do kręgielni Soprano trafiliśmy przypadkiem i spotkało nas tam miłe... vip29 duzo i dobre (1) Byłem z żoną sprawdzić ten lokal - i nie nazwłbym go wyłącznie pizzerią. To... Olo Tam jest naprawdę super (1) W pizzerni Soprano byłam w deszczowy wieczór z chłopakiem. Przewspaniała,... Ewa