Polecam (1) Byliśmy u Was po raz pierwszy. Klub na wysokim poziomie, dobra lokalizacja i... zadowolona Na plus (1) Po lekturze poniższych opinii, postanowiłam podzielić się swoim zdaniem, na... Kasia Ewa - opinia (1) Witam, jako stała klientka widzę pewne rzeczy wymagające poprawy. Pierwsza... Ewa
Kaisa - opinia (2) Fajne miejsce, dobra atmosfera. Niestety widać że o sprzęt się tam nie dba.... Kaisa Średnio, z kilku powodów (2) Ale wymienię jeden - nieporządek i brak dbałości o klienta. Pomijam fakt, że... Marek Ten klub to kpina z klienta (2) W klubie U7 bylem po raz pierwszy i ostatni, a oto dlaczego: 1. Bezprawne... Lukasz BEZNADZIEJA (2) WCZORAJSZA WIZYTA W U7 TO SZOK I HORROR. PEŁNO WALAJĄCYCH SIĘ... MARIA na cale szczescie (2) na cale szczescie nikt nie podpiera sie uwagami konkurecji. chadzam tam... Werax opinia - soprano (1) Dawno nie byłem w miejscu, gdzie było tyle dymu papierosowego. Od wejścia... hrbmx Michał - opinia (1) Bardzo fajny wystrój, super przygotowane tory (szczególnie te ze światłami... Michał super relaks (1) bardzo lubię ten lokal, chodzimy tam z ekipą na biliard i na kręgle i jestem... stały klient ;) nie polecam (1) Co chwilę zacina się automat do ustawiania kręgli, a czas leci. Mało kul XL.... d okej (1) ostatnio bylam z grupka znajomych na takiej malej imprezie grupowej. ogolnie... Kinia Drogo i głosno (2) GRałem w Soprano w Bilard. Kije były dwa na stółżadneg wyboru. Ja wole... nikdorys Kręgielnia - bardzo słaba (3) Co tu dużo mówić - kręgielnia słaba (pewnie 0 konserwacji okresowych). Na 2... ~Hergar nie profesjonalnie i ŚMIERDZI (1) Witam, odradzam tomiejsce. Wczorja tj. w poniedziałek wybraliśmy się grupą... Mrówa poprostu super (1) niema co sie rospisywac poprostu super na 5+ ja ustawa nie dotyczy soprano:) (1) witam jak wiadomo od dnia dzisiejszego obowiazuje zakaz palenia,ale okazuje... stef43 an - opinia (1) Bardzo fajnie , polecam :) Przede wszystkim miła obsluga, ładny wystrój.... an moze byc (1) bylem, bylo fajnie, ale jedzenia napewno nie zamowie gdyz dostalem... gosc