OK (1) Bywamy tam raz na jakiś czas, przychodząc zgrać w bilard. Atmosfera... pirelka Najlepsza Pizza na świecie:) (1) Uwielbiam Pizze i muszę przyznać, że pizza w Soprano naprawdę jest... Karolcia Kręgielnia super... (1) ...ale pizzeria słaba. Cóż, bardziej skupili się na kreglach. asadafdas
Rozczarowanie (1) Obsługa bardzo miła, przystawki w kategorii "mogą być". Natomiast pizza (a... Monika kuba z kregielni slaobo gra (1) z*******y klimat calkiem niezly sprzet obsluga jak najbardziej profesjonalna.... mrB super zabawa (1) ...byłem tam i jest super ....... mario słabiutko (1) jedzenie mało ciekawe i menu w porównaniu do innych pizzerni ubogie gosciówa KRĘGIELNIA JEST NAPRAWDĘ SUPER, JARANIE PETÓW PRZY TORACH NIE! (1) miejsce jest naprawdę sympatyczne i dobrze wyposażone. niestety popielniczki... Wiesław Urodzinki dla dzieci - polecam !!!! (1) Polecam U7 wszystkim rodzicom, którzy dla swoich pociech chcą zorganizować... Marcin pizza (1) Od dłuższego czasu chodzę na tą kręgielnie i nie raz zamawiamy ze znajomymi... Stała bywalczyni CAROLINA & FRIENDS - opinia (1) JAK CZYTAM TAKIE WPISY JAK PONIŻEJ PT "MASAKRA" TO MNIE NORMALNIE SKRĘCA.... CAROLINA & FRIENDS SUPER (1) Polecam wszystkim chcącym w fajnej atmosferze i czynnie spędzić zimowy... Patrycja uczennica - opinia (1) Może zacznę od pozytywów :D. Byłam tam raz z klasą i świetnie się bawiliśmy.... uczennica Płatny parking dla kllientów?! (1) Wczoraj z kilkoma znajomymi zabawiliśmy tam parę godzin a że trochę wypiliśmy... Szczepan SUPER!!!!!!!!! (1) Tam jest SUPER! Naprawdę polecam! koko Dobrze jest (1) Mila obsługa, fajna zabawa xyz Super (1) Byłam 2 razy i jak dla mnie super :) wspólnie ze znajomymi świetnie się... a Kręgle na 5+ !!! (1) Byłam tylko na kręglach, ale muszę powiedzieć że miejsce jest świetnie... Nat super (1) Bardzo dobre miejsce na odprężenie się ,dobre wyposażenie powiedziałbym... Jacek Brak profesjonalnej obsługi (1) Brak profesjonalnej obsługi Nie wiem jak z wyposazeniem, klimatem i cenami... Wojtek