Kasia - opinia (1) Ostatnio miałam przyjemność zagościć w Club 27. Bardzo mi się podobało,... Kasia shogel - opinia (1) Na prawdę pozytywne zaskoczenie. Klimat rewelacja. Tory szkoda, że sznurkowe,... shogel Totalne DNO (1) Jak chcecie fajnie spędzić Swój czas to omijanie to miejsce; na pewno pomylą... Bart
Fajne miejsce - głównie ze względu na brak konkurencji/alternatywy... (1) Fajnie bo blisko, ale sporo do poprawienia, bo jak pojawi się konkurencja, to... Autor DDD - opinia (1) Lokal naprawdę super i chętnie bym go odwiedzała, lecz jest coś co mnie do... DDD NIE POLECAM NIKOMY ZGREDY I TYLE (4) WITAM WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH GRĄ W KRĘGLE SPRZĘT DO DUPY WSZYSTKO SIĘ... SŁAWEK rozczarowanie (1) Kilka dni temu, postanowiliśmy wraz ze znajomymi i z ich dziećmi wyskoczyć na... Lendzion Negatyw (4) Witam, Może miejsce fajne, ale czemu droższe niż w gdańsku, to jest jedna... Maciej Poniatowski Pozytyw (1) Zagościliśmy w tym miejscu z powodu braku wolnych torów w Gdańsku. Może... Luigi przestroga (2) Kręgielnie odwiedziliśmy w ostatnią sobotę. Przyszliśmy lekko spóźnieni -... samosion Odpowiedź - Beti (1) Dziękujemy za pierwszą wystawioną opinie i za miłe słowa na temat obsługi i... Club 27 beti - opinia (2) Obsługa, oraz wystrój bez zastrzeżeń. Tory do kręgli niestety słabej jakości.... beti polecam (1) Miałam okazję bywać kilkakrotnie w Soprano na kręgielni. Z czystym sumieniem... kasia Strasznie zimno (1) Byłem wczoraj ze znajomymi w U7 w Gdyni. Fajnie się grało obsługa mimo tego... Marcin rodzinka - opinia (1) byliśmy 2 razy wybieramy się jutro po raz trzeci. przy każdym pobycie w... rodzinka Marna kręgielnia - nie polecam (2) Miałem okazje dwa razy kraś w kręgle w soprano. Po pierwszym mój wniosek był... Seba Świetna zabawa- polecam!!! (2) W miniony weekend odwiedziliśmy gdyńskie U7. W klubie w tym czasie... Ewelina FATALNIE (2) Jestem bardzo zawiedziona - jedzenie od jakiegoś czasu jest po prostu... Joanna Kręgle w U7 w Gdyni i próba oszukania klienta (5) Wczoraj byłem ze znajomymi na kręglach w U7 w Gdyni.Po kręgach i kilku piwach... borys fajnie ale ten dym..... (9) Bardzo fajne miejsce, super zabawa ale niestety ustawa antynikotynowa nie... adela