Nie polecam

Temat dostępny też na forum: MK Bowling
Zarezerwowaliśmy tor na dwie godziny. Po wejściu okazało się, że dodatkowo każdy z nas musi zapłacić 2zł za szatnie. Cena za godzinę gry nie jest mała, dlatego dodatkowa opłata 2zł za szatnię + 2 zł od osoby za buty nie pomaga. dodatkowo do butów nie otrzymuje się jednorazowych skarpetek, ani żadneog środka do dezynfekcji. Pierwszy raz spotkaliśmy się z czymś takim. W trakcie gry kilkakrotnie psuł nam się tor, obsługa musiała co chwilę resetować tor, a czas gry uciekał. Gdy poprosilismy o rekompensatę w postaci dodatkowej pół godziny gry, otrzymaliśmy odpowiedź, że przesadzamy. Dodatkowo straciliśmy czas 10 minut przed końcem gry na zmianę toru, ponieważ Pan obsługujący stwierdził, że nasz nie nadaje się do gry.
Dodatkowo Panie barmanki bardzo powoli obsługują gości, mimo braku kolejki do baru...
Generalnie nie polecam, lepiej zapłacić mniej w lepszym miejscu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nie polecam

"Generalnie nie polecam, lepiej zapłacić mniej w lepszym miejscu", np. w soprano na przymorzu, w różnych miejscach bywałem i oczywiście nie omieszkałem odwiedzić nowej kregielni w manhattanie i generalnie pomysł fajny jak i wystrój na poziomie, ale mógłbym podpisać się pod opinia wyżej, obsługa w barze to chyba z kfc albo mcdonalda przeszla jeszcze frytkownice im zamontujcie to może wtedy się odnajdą! echh zresztą szkoda mi czasu i słów które opisują to pseudo miejsce MKkkkDONALD'S !!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

soprano jets beznadziejne obsluga traktuje cie jak bys nie istnial olewajacym tonem odpowiada. w dodatku informacja na lotkach jest ze gra kosztuje 2zl a musielizmy zapalcic 2 zl od osoby porzeciez logiczne ze nie gra sie samemu w lotki!!! plowinna byc informacja ze dotyczy 1 osoby jedna gra! tak wlasnie wpakowalismy w ten zacinajacy sie automat 10zl :/ to samo z torami ciagle sie wieszaly!! a obsluga miala to gdzies!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

kretyn/kretynka... przecież w Dart a nie lotki bo nie ma czegoś takiego :D można grać w pojedynkę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

i tak wole soprano :]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hahaha

skoro jest taniej, i dla Was oszczedniej, to CZemu od razu nie wybraliscie sie do Soprano, Tylko do MK Bowling. nie kumam troche ! Trzeba bylo od razu sie tam ladowac i tyle. Pozdro. Bylam ostatnio w tej kregielni w Manhattanie, i obsluga potraktowala mnie milo. Zalezy od podejscia, obdarzysz drugiego czlowieka szacunkiem, on odwdzieczy sie tym samym.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3