jestem bardzo zawiedziona!

Temat dostępny też na forum: U7 Gdynia
Strasznie zawiozłam się na u7 w GA. po zarezerwowaniu dwoch godzin toru bylismy ze znajomymi pewni ze otrzymamy trzecia godzine gratis (promocja 2+1) . Gdy spytałam się na miejscu o to czy otrzymamy zgodnie z promocja trzecia godzine obsluga odpowiedziala, ze nie sa w stanie dac nam trzeciej godziny, poniewaz MAJA JUZ REZERWACJE WSZYSTKICH TOROW NA GODZINE KTORA MIALBY BYC NASZA TRZECIA GODZINA GRANIA! Dodali tez, ze POWINNAM ZAPYTAC SIE O TĄ PROMOCJE PRZY ZAMAWIANIU TORU! przepraszam bardzo ale na stronie niie jest napisane, ze klient musi upominac sie o promocje!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Odpowiedź obiektu

Witam serdecznie,
Bardzo dziękujemy za Pani opinię. Każda opinia jest dla nas niezwykle cenna. Stale dążymy do pełnej satysfakcji klientów, którzy korzystają z naszych usług.
Dlatego też dzięki Pani opinii postanowiliśmy wprowadzić specjalne zaproszenia, które pozwalają klientowi wykorzystać godzinę w innym terminie. Oczywiście tylko w przypadku, gdy nie ma możliwości wykorzystania trzeciej godziny od razu.
Jeszcze raz bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: jestem bardzo zawiedziona!

w czym problem, trzeba było zarezerwować tor na 3 godziny, i przy zakupie 2h odebrać trzecią gratis, myśleć, myśleć, przecież to logiczne, ze 2+1 zajmie łącznie 3 godziny gry a nie 2!!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: jestem bardzo zawiedziona!

a co pracownicy mają się domyślać że ktoś chce może 3 godzine gratis?! żal
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0