ja nie planuję, nie wiem po co mi torebka. Ja nawet na co dzień nosze małe torebeczki a w nich: portfel, okulary, chusteczki, komórka i klucze. Na ślubie przydać mi się może tylko chusteczka, ale to już mężowi albo świadkom w kieszeń wsadzę ;)
00
Re: torebka ślubna
asia_ce
(16 lat temu)
Nie będę mieć torebki. Wszystko, czego będę potrzebować dam świadkowej ;)
00
jolka1985
(16 lat temu)
ja tez nie planuje mieć torebki, bo i tak ktoś inny pewnie musiałby ją mieć przy sobie, a nie ja :)
00
madziara84
(16 lat temu)
absolutnie nie..
00
Agitka
(16 lat temu)
w sumie racja a cały przybornik panny młodej to i tak pewnie komuś do samochodu wpakuje albo w pokoju bede trzymac
00
_karolcia_pf
(16 lat temu)
cały niezbędnik będzie podzielony na torebki świadkowej i mojej mamy, ale wypatrzyłam śliczną torebeczkę w relacji forumki Joalik, którą wykorzystała do pleneru i też sobie taką kupiłam, bo jest śliczna, ale wezmę ją np. na poprawiny
00
tokio
(16 lat temu)
ja nie będęmiała torebki ...
makijaż zrobi mi profesjonalista, więc nie bedzę nic musiałą poprawiać, fryzurę zforbi profesjonalista, więc nic do czesania nie bedzi epotrzebne ... moze butelka wody? dam świadkowej :D
00
caesariatus
(16 lat temu)
też myślę, że torebka pannie młodej nie będzie w tym dniu potrzebna :) wydaje mi się, że chyba nawet nie bardzo by pasowała do sukni ślubnej :) wystarczy bukiet ;)
00
sylver
(16 lat temu)
torebka to zbędny gadżet, moze od razu jeszcze parasolka w reke, bukiet, pana mlodego pod pache i pieska na smyczy:P
01
tokio
(16 lat temu)
koniecznie w białej sukienusi :D
00
ajeczka
(16 lat temu)
ej ale smyczka z łańcuszka, atłasowej tasiemki? w kolorze bukietu czy sukienki?
00
tokio
(16 lat temu)
myślę, ze obróżka cyrkoniowa, by pasowała do diademu panny młodej, a smycz pokryta koronką taką jak na sukni :)
dziewczyny, żartujemy sobie, żeby zaraz któraś nie pomyślałą, że sie wyśmiewamy z torebek ... tu dziewczyny nie mają dystansu i się obrażają o wyrwane z kontekstu słowo, dlatego uprzedzam :)))
00
ajeczka
(16 lat temu)
i słusznie, że uprzedzasz, ja nie mam nic do torebek, kwestia nawet nie gustu a wygody :)
a tak na marginesie: jeśli to suczka, to ubrać jej welonik? ;)
00
tokio
(16 lat temu)
obowiązkowo z takim mikro diademikiem !!!!!
myślę, że do kompletu możnaby uszyć mini kozaczki koronkowe :D
00
Salambo
(16 lat temu)
taaa
a jak suczka będzie miała welonik, to potrzebny jest ktoś kto by go niósł, bo jeszcze się psinie między łapki zaplącze :P
00
ajeczka
(16 lat temu)
no wiesz... pies latem w kozakach i to na obcasie! ja proponuję zrobić mu śliczny manicure/pedicure(??) a łapki podkleić płatkami róż...
(my jesteśmy chore buahahaha)
00
tokio
(16 lat temu)
hahahahaha i obowiązkowo zamówić wizarzystkę by pomalowała suczce rzęsy !!!! :)
00
tokio
(16 lat temu)
no wiecie, nie można zapominać o naszych mężach !!! skoro panna młda będzie miała taką małą suczkę, to pan młdy powinien przy oltarzu czekać z dużym psem u boku, np jakimś buldogiem, bo taki dostojny :) piesek w muszce i cylindrze na głowie !!!
00
ajeczka
(16 lat temu)
e tam pan mlody! ważne ze ty jesteś jak księżniczka i nareszcie będziesz mogła zaszpanować przed koleżankami obrączką, pan młody to tylko dodatek ;)
00
tokio
(16 lat temu)
aaaa, no fakt !!! no to w takim razie, dla efektu proponuję, by nasza suczka miałą 8 druchen !!! w różowych sukienkach !! :)
00
ajeczka
(16 lat temu)
tokio no wiesz... tylko 8? chociaż jeśli wziąć pod uwagę szczeniaczki posypujące aksamit na posadzce brokatowym confetti w kolorze jasna morela, to może być trochę ciasno pod ołtarzem...
00
tokio
(16 lat temu)
tak, szczeniaczki koniecznie z doczepionymi skrzydełkami , będa jak aniołki :)
00
ajeczka
(16 lat temu)
poraziła mnie wizja szczeniaków w "ciulowych" skrzydełkach sypiących brokatem... padłam i nie powstanę ;)
hahahahaahahah
00
konto usunięte
(16 lat temu)
mnie też! wizja - rewelacja!!!! :)))))
00
sylver
(16 lat temu)
hehehehe! jakie WY fajne;) widze że temat podłapany;) nie ma to jak stwarzanie sobie problemów z niczego;)
to moze jeszcze wybielanie ząbków psiakowi oby pieknie szczerzył kiełki na księdza:P
01
tokio
(16 lat temu)
teraz ja padłam !!!!!
ale dodam od siebie, że żaden absolutnie żaden psiak nie może się obyć bez perfum !!!! proponuję CHAUnel Nr 5, względnie Eua par de Reksio :)))
00
konto usunięte
(16 lat temu)
a co myślicie o tym, żeby kilka najmniejszych szczeniaczków podoczepiać do baloników napełnionych helem, żeby latały pod sufitem???
00
_karolcia_pf
(16 lat temu)
tymi balonikami to mnie zwaliłaś z nóg ... ;P
00
konto usunięte
(16 lat temu)
jeszcze mi jedna rzecz przyszła do głowy -
pieski lecące tymi balonikami z helem od wejścia, zniżające lot nad ołtarzem i przynoszące w wybielonych ząbkach poduszeczkę na obrączki!!!
ktoś by musiał sterować balonikami, ale to jest do zrobienia!!!
00
tokio
(16 lat temu)
te baloniki z helem? konecznie !!!!! inaczej to ja do ślubu nie ide !!!! trzeba mieć priorytety, a nie ...
00
ajeczka
(16 lat temu)
hahahaahahahahhahah
a teraz tak serio serio: pracowałam wiele razy na wystawach psów w Sopocie i różnych rzeczy sie dowiadywałam. Wiecie że jest psi ortodonta?! tak, na prawdę, robi specjalne aparaty jak pies ma zły zgryz, bo np jest obiecujący hodowlano, ale przez zgryz dostaje kiepskie oceny. To się takiemu pieskowi robi aparacik i sędzia wystawia już tylko oceny doskonałe... :)
00
Asiunia81
(16 lat temu)
Super, rewelacja. Pieski są the best ;-))))
00
AgusiaGda
(16 lat temu)
nie miałam torebki :)
moja Sis/świadkowa miała w swojej torebce moje klucze(prosto z USC jechaliśmy do domu przebrać się), błyszczyk i chusteczki :) a mąż - dowód osobisty :)
00
calma
(16 lat temu)
a ja chcialam wziasc i nadal jakos bedzie mi lyso bez a gdzie blyszczyk a gdzie cos do poprawienia bo ryczec bede napewno i nie daj boze odstawie rigoletto gdzies w krzakach z nerwow badz z podowu mojego stanu( 8 tc) :D mam dwoch swiadkow wiec ciezko o torebke swiadkowej..no i co? do torebki do hotelu?
00
Martynka1987
(16 lat temu)
Ja sobie tez odpuszcze torebke. Dowod dam mezowi, chusteczki swiadkowej, a reszte moge miec w samochodzie, przeciez i tak w kosciele nic mi wiecej nie potrzebne.
00
monia84_
(16 lat temu)
ja sobie kupię torebeczkę w kolorze ecri (bedzie potrzebna na klucze, dowody osobiste, usteczki no i ... koperty i telefon - gdyz ok 22:00 moja córcia idzie do domku spać a ja oczywiście bedę świrowac i dzwonić do opiekunki czy wszystko okey ) no a poza tym, przyda sie na poprwainy i później tez skorzystam z niej
jak na razie przeglądam allegro
i znalazłam :
http://www.allegro.pl/item385630775__torebka_slub_ecru_cyrkonie_.html
oraz
http://www.allegro.pl/item385993062__torebka_slub_biala_satyna.html
jeszcze nie wybrałam :)
sorry za linki ale poprostu nie umiem wstawiac zdjęć
00
Agitka
(16 lat temu)
calma i tak tego całego przybornika nie zmieścisz w małej weselnej torebusi:)
00
ajeczka
(16 lat temu)
gdyby mi była potrzebna to prędzej takie babcine cudeńko bym wzięła - ale komuś do pilnowania bym wcisnęła ;)
tylko łańcuszek skróciłabym na długość "w dłoń", lub wymieniła na tasiemkę
albo na taką perłową rączkę, choć sama torebka mniej mi się podoba...
znalazłam jeszcze kilka (w wyszukiwaniu na allegro w torebkach wpisać: ślubna)
00
Nikita987
(16 lat temu)
ja napewno bede miala torebke... :)uwielbiam torebki :) nie wyobrazam sobie jakbym mogla jej nie miec :) akurat ja mam taki charakterek ze praktycznie bez torebki sie nie ruszam z domciu :) zawsze wszyscy mi dokuczaja z tego powodu :)ale co tam :) juz sie przyzwyczailam :) na pewno nie bede jej sama taszczyc.... ale gdzies w poblizu musi byc... :) przynajmiej ja mam taka wizje co prawda wszystkie moje psiapsioly twierdza ze zwariowalam :) i ze chociaz na weselu powinnam sie pojawic bez torebki...ale co tam :)
00
Ostola
(16 lat temu)
Torebka jest konieczna... Tez sobie nie wyobrazam bez.. Oczywiscie do kosciola jej targac nie bede...
Pieska sobie podaruje ;-)
00
sylver
(16 lat temu)
ojej ale stary wątek:)
00
Ostola
(16 lat temu)
Stary, ale jary... Ja szczerze nie mialam torebki na swojej "liscie zakupow" i ten watek skutecznie mi o tym przypomnial...
00
annaxxxxx
(16 lat temu)
jak dla mnie to torebka nie wyglada za ciekawie u panny mlodej. bukiet wystarczy a potrzebne gadzety swiatkowej sie wcisnie:) po cos wkoncu ona jest:) co za duzo to nie zdrowo:) nie lubie przeladowania.
00
~naughtygirl
(16 lat temu)
he he rewelacyjny wątek, pieski z balonikami z helem - wypas pełen hehehe
a co do torebki - to nie, widziałam to już kiedyś na weselu, po co pannie młodej torebka, masakra, kwiaty w ręku, mąż pod rękę i jeszcze ta torebka..... moim zdaniem bardzo nieelegancko
00
~ajeczka
(16 lat temu)
haha balonikopieski... super wątek :)
ale się wtedy uśmiałam :)
00
~kreska
(16 lat temu)
...ja bede miala torebke- wlasciwie torebeczkę bym rzekła:) ale nie do kościoła rzecz jasna :)
00
~ajeczka niezalogowana
(13 lat temu)
nie wiem czy da się podbić taki stary wątek i czy któraś z piszących w tym wątku tu zagląda, ale...
znalazłam takie foto i od razu przypomniał mi się ten wątek:
30
~Kasia
(13 lat temu)
Jako zona od 7 miesiecy moge powiedziec, ze torebka jest calkowicie, w 100%...nieprzydatna:) wszystko, co potrzebujesz daj swiadkowej- od tego jest a nie zebys sie jeszcze torebka przejmowala. Poza tym to niepotrzebny wydatek:)