tort dla trzylatki Kraina Lodu

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Proszę o pomoc - liczę na doświadczenia Rodziców. Gdzie zamówić Tort z Bałwankiem z krainy Lodu na urodziny Trzylatki? Nie mam rozeznania w cukierniach. Odwdzięczę się opinią i informacją zwrotną. dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sprawdź cukiernia z pasją w Brzeźnie gdansk ulica lozy

Zobacz na stronie cukierni czernis.zamowilam tam tort z pszczolka maja na 2 urodziny i byl sliczny i pyszny. Polecam smak truskawkowy.nie jest zbyt slodki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

polecam cukiernię Sowa lub Róg Wojskiego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zdecydowanie Baccate w Gdansku.torty oblednie wygladaja i smakuja

A około ile trzeba zapłacić za kg tortu dziecięcego? Jeszcze tam nie kupowałem, a wyglądają bardzo atrakcyjnie.

facebook aniatorty przepyszne i przecudne torty polecam

zdecydowanie slodkie inspiracje Joanny na fb. zamwialam kilka tortów, kazdy pyszny i piękny i na naturalnych składnikach. kolejne na pewno tam zamówimy:)

Dziękuje bardzo za odzew! Jak obiecałam informacja zwrotna: Zamówiłam 2 tory w cukierni z Pasją w Brzeźnie (nigdy tam nie zamawiałam). Cena 55/kg plus koszty dekoracji. U mnie 1 tort 150zł, drugi 220zł (duży, kraina lodu,dekoracje, figurka olafa). Kontakt mejlowy dostałam do właścicieli - opisałam co chce i jak. Polecono mi smak i powiem Państwu - że" czekoladowa pasja" to po prostu obłędny smak. Chyba był lepszy niż z Deckera, a tańszy. jeszcze raz dziękuję!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cieszę mój wpis pomógł najlepszego

A czy tort był z tej słodkiej masy cukrowej?

Torty nie ale zapewne cały dekor. Olaf itp.
Jak wszędzie.

Mamo trzylatki, a czy masz może zdjęcie tortów i podesłałabyś mailem?? plisss :) a.fryczke@gmail.com

Przepraszam,że tak późno - zerknęłam dopiero.Zaraz wyślę zdjęcia jeśli są jeszcze potrzebne.Tort w środku był obłędny,niskosłodzony-masa zewnętrzna dekoracyjna-słodka,ale miekka.

Mama Trzylatki powyżej:) jeszcze raz dziękuje za sugestie-dodam,że porównałam ceny i w Brzeźnie jednak jest najtaniej za kg.

Inne tematy z forum

Słupska 63 (7 odpowiedzi)

Apartamenty powstają na Przymorzu, przy mało ruchliwej uliczce, z której korzystają głównie...

LIDL koło zielonego rynku (17 odpowiedzi)

Czy to prawda że na placu koło rynku będzie Lidl?

gdzie chodzicie do stomatologa? (13 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...