totalne dno!

Ta restauracja to totalne dno! Poza ładnym widokiem i dość ciekawym wystrojem wnętrza oferuje ZUPEŁNIE NIC!
No więc od początku:
* 15 minut oczekiwania na menu
* 20 minut na przyjecie zamówienia
* kolejne 25 minut oczekiwania na piwo, wode i lampkę wina...
* niestety nikt nas nie poinformował iż czas oczekiwania na jedzenie w tym lokalu to minimum 1h! Po odczekaniu godziny i upomnieniu się o zamówienie kelnerka twierdzi że jest już w piecu/grilu i kwestia 3minut! niestety to była chyba przenośnia ponieważ potrawy docieraja po kolejnych 25 minutach.
Podczas przyjścia zaczynam rozumieć ludzi ze stolika obok którzy byli oburzeni czekaniem na rachunek. Maja taka wiedze i niebezpieczeństwo oczekiwania kolejnych 25-30 minut udajemy sie bezpośrednio do KASY.
Jedzenie żadna rewelacja ani też wyszukane potrawy które wymagają tyle czasu na przygotowanie. Ceny nie adekwatne ale to pewnie za miejsce i widok.
Podsumowując:
Jeśli chcesz tam zjeść przyjdź najlepiej najedzonym! Zanim podadzą cokolwiek zdążysz zgłodnieć! TOTALNIE ODRADZAM!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: totalne dno!

Carlos,
"totalne dno" to trochę za ostro... chamskie wręcz.
wg mnie nie zasługują na taką miazgę... Jedzenie jest świeże i przepyszne! to jest SLOW FOOD! gotowanie na zamówienie a nie odgrzewanie! a kelnerki są różne... ja nie trafiłam akurat na takie sytuacje któe opisujesz... może idż jeszcze raz i sie przekonaj...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0