totalny brak szacunku i kultury
ostatnio gdy weszlam do ego bylo no powiedzmy fajnie: muzyka fajna i ludzie byli spoko. pobawilamk sie tam jakies pol godziny potem wyszlam na chwile z krzywego domku zeby przywitac sie ze znajomymi ktorzy akurat byli w sopocie. Gdy chcialam wejs spowrotem do klubu ochroniarz chwycil mnie za brzch bardzo mocno to mu mowie ze jestem w ciazy zeby mnie tak za brzuch nie sciskal. mowi mi ze nie wejde. ja do tego pana cytuje "kurde przed chwila tu bylam, o co chodzi? tam jest moja kolezanka daj mi chociaz kurcze po nia wejsc" to on mnie znowu za brzuch(ponownie mowie ze jestem w ciazy) ze sie nie wlasciwie zachowuje i jak jestem w ciazy to powinnam siedziec w domu a nie po klubach latac. to byl 2 miesiac wiec spokojnie mkge sie jeszcze bawic... a w klubie nic takie nie robilam bo praktycznie caly czas siedzialam i pilam sok. ochrona tam jest straszna, to na pewno zwlaszcza ze jak dziewczyna pokaze piersi to od razu wchodzi i nawet nie sprawdzaja czy ma 21 lat... zagadalam kiedys z 1 dziewcxyna i sie okazalo ze ma 17 lat... ja sie pytam o co chodzi...