tragedia... brak profesjonalizmu P. Angeliki

witam, kupiłam grouponik na manicure i pedicure, pełna pozytywnej energii pojechałam we wskazany adres. pomijam że "salon" mieści się w piwnicy noclegowni. pani która się mną zajmowała, P. Angelika, wyraźnie pokazywała zero zainteresowania moją osobą, mimo moich prób "zagadania", krótko kończyła temat. miałam się zająć gazetkami. przyznam że miło było spędzić czas przy samym pedicure, ale przy radiu i gazetkach... manicure... porażka na całej linii, pani wyraźnie się spieszyła, gdyż niejednokrotnie powtarzała meżowi że "o 14 wychodze" i mimo że lakier na paznokciach jeszcze miękki (gruba warstwa), wg. specjalistki P. Angeliki jest dobrze, i podziękowała... nie polecam, a jak już to zanim kupicie jakąś usługę to polecam czytać takie informacje... a i dodam tylko że niestety zanim mój chłopak zdązył wrócić do domu już miałam odpryski na lakierze... a w polu nie robiłam... nie polecam !!!!!!

ps. z wrażeń zapomniałam dodać że w tym pośpiechu przy manicure zostałam skaleczona przy usuwaniu skórek... wtf
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: tragedia... brak profesjonalizmu P. Angeliki

Z cyklu "problemy kobiet XXI wieku".
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koval! Co robisz w damskiej toalecie!? Wyjdź natychmiast!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak tylko drzwiczki przychyliłem ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ogromnie Pani współczuję! Ogromnie!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

niestety z groupona nie polecam nic. moj fryzjer o bardzo dobrych opiniach z groupona sprawil mi rozowy zarąbisty roz na glowie. niestety.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0