tragedia... brak profesjonalizmu P. Angeliki (6) witam, kupiłam grouponik na manicure i pedicure, pełna pozytywnej energii... klientka z groupona Super ! (1) Bylam na zabiegu migdalowym i zdecydowanie polecam ! Czysto, zabieg bardzo... Ola Pragnę gorąco polecić Studio Dobry Styl ! (5) Skorzystałam regularnie z zabiegów i muszę powiedzieć, że nigdzie nie... klientka która nigdy sie nie zaw
Polecam panią Darię! (1) Wybrałam sie do salonu w sylwestra na fryzure okolicznościową i makijaż i... Aneta Polecam :) (1) Jestem stałą klientką Pani Magdy,przedłużam u niej rzęsy od prawie roku... Iwona Pełen profesjonalizm! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług. Obsługa jest bardzo miła i sympatyczna.... Ewelina Polecam (1) Z czystym sumieniem można polecić salon Dobry Styl,Doznałam szoku po... daga Beczelna obsługa! (1) Absolutnie nie polecam salonu, a dlaczego? jeżeli już przy pierwszym... Kamila Internet może sprawić... (1) ... że odechce się człowiekowi patrzeć w lustro. Do wizyty zachęciły mnie... K. polecam (1) Jestem stałą klientką i zawsze z salonu wychodzę zadowolona:) polecam P.Asię:) Marta polecam! (1) Pani Agelika jest profesjonalistką w 100% rzesy wgladaja pieknie jestem... Marta SUPER!!! (1) bardzo polecam ten salon przyjemna luźna atmosfera, Panie tam pracują wiedzą... bobo