tragedia...

Temat dostępny też na forum: Sun City
Byłam dziś pierwszy raz w solarium sugerując się opiniami z tej strony. niestety od samego wejscia powitała mnie niezbyt miła pani- blondynka z grzywką. nie chcialo jej się wytłumaczyć które łóżko jest najbardziej odpowiednie dla mnie, zapytała o promocje 10+2. skorzystałam z niej. weszłam na 5.. łóżko takie samo jak w hawanie lecz o wiele wiele gorsze... czarne lampy :O.. odpadło mi pokrętło od regulacji mocy na twarz i nie dało się już jej zmniejszyc ..o zgrozo.. :D dodatkowe 2 minuty?? zapomnijcie. Dziewczyna i tak ustawila na 10 min. wiec gdzie tu promocje?? więcej nie skorzystam...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Zapewniam Panią ,że lampy w solarium nie są czarne,gdyz osobiście pilnuje ,aby były najwyższej jakości i nie przekraczały czasu ich używalności.Co do pokretła ma Pani rzeczywiście rację ,dwa dni temu po raz kolejny zostalo oderwane(zapewniam ,że jak najszybciej zostanie ta usterka naprawiona),jednak pokretło znajdowalo się na metalowym trzonku ,który pomimo tego braku pozwala na regulowanie mocy opalacza twarzy.Co do dodatkowych minut ,wielokrotnie sprawdzałam czy moje pracownice w określonych przez promocję godzinach dodają dodatkowych minut i tu nie mam zastrzeżeń.Niestety poza argumentem o zepsutym pokretle uważam Pani argumenty za absurdalne i nieadekwatne co do tego co dzieje się w solarium, a jedynie mające na celu zepsucie opinii mojego solarium aby wypromować konkurencję.Zapewniam Panią,że zawsze cenne sa dla mnie uwagi i opinie Klientów,jeżeli są prawdziwe!!!!.I doceniam uwagi i opinie nietylko te pozytywne gdyz pozwalaja mi na ulepszenie działalności solarium,niestety nie w tym przypadku.Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0