tragedia

Nie odbieraja telefonow! wylanczaja telefon jak dzwonisz. Kiedys udalo mi sie zamowic to babka mowila badz facet tez byl taki przypadek ze beda za 30min byli za 1,5h. nie polecam. Tanio ale dla cierpliwych.!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: tragedia

Jeżdżę z wami od pół roku, moje zdanie o waszej firmie jest coraz gorsze. Bardzo często jeżdżę srebrnym Jazz`em i Daewoo (modelu nie pamiętam) są to panowie bardzo mili i inteligentni, pozostali panowie a w szczególności Ci, z którymi jechałam po raz pierwszy, to przeważnie osoby niegrzeczne, o niskiej kulturze osobistej. Bardzo duże zastrzeżenia mam do pań przyjmujących zgłoszenia, są mało kulturalne, wręcz chamskie i tępe odpowiadają opryskliwie, ogólnie są bardzo nie miłe, przez co na pewno wasza firma straci wielu klientów...

Pozdrawiam Andzia
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: tragedia

Telefony w godzinach nocnych sa bardzo zawalone z powodu klientow a w szczegolnosci w weekend. Trzeba zrozumiec sytuacje poniewarz nie tylko w tej firmie ale i w innych zdarzaja sie takie sytuacje. I jeszcze nie zapominajmy o naszych pieknych polskich drogach ze na nich wszystko sie moze zdarzyc> Pozdrawiam!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2