transakcyjne ceny mieszkań

Mam prośbę do osób które sprzedały lub kupiły w ostatnim czasie (w tym roku) mieszkanie.
Proszę o podanie ceny za jaką kupiliście/sprzedaliście mieszkanie + kilka ogólnych informacji, metraż, dzielnica, pietro, stan, strona świata, rocznik.

Myślę że takie informacje bardzo pomogą zarówno tym którzy chcą kupić jak i sprzedać mieszkanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: transakcyjne ceny mieszkań

sprzedalam kawalerkę 27 m na Przymorzu na Jagiellońskiej blisko morza w bloku 4 piętrowym na 4 piętrze z jasną kuchnia parkietem do remontu .Okna skierowane na połudno\iowy-wschód ,bardzo ciche ciepłe w przesympatycznym sąsiedzctwie .Cena transakcji staneła na 175 tys a wyjściowa była 185 tys
Pozdrawiam
Beata

Re: transakcyjne ceny mieszkań

Sprzedalam 45m2 na Przymorzu, 1 pietro z 4, do calkowitego remontu, dwustronne z widokiem z balkonu na zielen, ogrodki. Mieszkanie nie bylo remontowane od konca lat 70-tych. Zardzewiala wanna, linoleum w kuchni, pokoj/przedpokoj parkiet. Okna stare, peknieta szyba w 1 pokoju i kuchni. Poszlo za 250 tys i bylo wielu chetnych za te cene. Kupujacy szacowali remont z robocizna na jakies 40 tys. (zrywanie i skuwanie kafli, tapet, nowa elektryka, tynki, okna). Mielimy ogromny problem z wycena. Posrednik wycenil na 270 tys., ale naszym zdaniem to cena zaporowa.Mieszkanie poszlo w 3 tyg.od dnia zamieszczenia ogloszenia do aktu!!

Inne tematy z forum

Kartony do przeprowadzki (19 odpowiedzi)

Skąd najszybciej można wziąć kartony do przeprowadzki? Jakie sklepy maja ich dużo? Może...

Ozdoby,dekoracje na ścianę... (42 odpowiedzi)

Szukam inspiracji dotyczących tego co można umieścić na nowo wymalowanej ścianie... Czy ktoś mam...

Woda na oknach - mam dość. (96 odpowiedzi)

codziennie rano musze wycierac okna i wode na parapecie. wedlug wlascicielki mieszkania wplyw na...