transport gości

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
jak transportujecie gości spod kościoła do lokalu? w moim przypadku odległość nie jest zbyt duża i gości bez transportu też niezbyt wiele, ale jednak kilka osób... autokar byłby chyba za duży, może busik? czy ktoś wie, ile to kosztuje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: transport gości

witaj,

ja sprobowalem zarezerwowac duze taksowki z korporacji ... robi sie to z wyprzedzeniem, jednak nie do konca sie udalo to dograc czasowo, i w koncu pojechali wszyscy Ci co nie mieli transportu normalnymi taksowkami, po ktore sie zadzwonilo, swiadek mial do tego celu odpowiedni budzet i na to miedzy innymi go wykorzystal ...
Rafal

dzięki hipek,
a czy przypadkiem zamawianie taxi wcześniej - nie podwyższa ceny?

generalnie nie wiem ...
w tym przypadku nie ...

Witam. Znam ten bol... My mielismy gosci do przewozu spod kosciola we Wrzeszczu do Tenisowej na Zaspie, wiec odleglosc niezbyt duza. Zamowilismy 8 taksowek (a potem okazalo sie ze wystarczyloby 6, ale trudno). Kosz na taka trase to 15zl od taksowki. Dalismy po prostu cala sume jednemu z taksowkarzy i wszystko bylo ok. Taksowki o umowionej godzinie czekaly juz pod kosciolem (wszystkie byly kremowe co tez niezle wygladalo). Goscie dojechali bez problemu, wiec sadze, ze to lepszy pomysl niz autobus...

moze to ci sie przyda www.olimpic.gd.pl ja sama zastanawiam sie nad ich oferta

dziękuję wszystkim, czuję się już lepiej - są jakieś sensowne rozwiązania :-)))