trochę nie na temat

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Muszę was ostrzec,dr Biguszewski ze szpitala w Redlowie to ignorant, cham, krzykacz, bez kompetencji.
trafiłam na niego w Szpitalu w Redlowie z zacznajacym się poronieniem o 2 w nocy. Nie udzielił mi zadnej pomocy! Nakrzyczał na mnie, obraził mnie, wyzwal męża od gówniarzy, udzielił rady abym odstawiła leki na podtrzymanie ciąży bo urodzę "debila". dziewczyny z trójmiasta strzezcie się Redłowa i dr Biguszewskiego !!!
Szpital Redłowo w Gdyni to po prostu horror.
Uwazajcie dziewczyny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: trochę nie na temat

współczuje Ci bardzo, przykro mi

Raju... co za debil do szczescianu,brak slow i rece opadaja... Bede unikac tego szpitala grrr... ja tam mysle o zaspianskim,podobno ma dobre opinie...hmm

Zaspa jest ok

donna a co z dzidzą? już dobrze?

Bardzo mi przykro ze Ciebie to spotkalo.Moja przyjaciolka niestety tez miala "przyjemnosc"z owym lekarzem.Mial ja wypisac jednego dnia i powiedzial ze mu sie nie chce na to ona odparla ze nic ja to nie obchodzi bo ona nie bedzie bez sensu lezec w szpitalu i chce isc do domu.No i wtedy lekarz jej na to:"Jak pani do nas wroci i bedzie chciala rodzic i chce byc Pani traktowana jak czlowiek a nie jak pies to prosze mi nie pyskowac i sie nie wypisywac".Bylam swiadkiem tej rozmowy.Takze ja tez ostrzegam przed tym szpitalem.Bardzo polecam Wejherowo.Wlasnie tam przyjaciolka urodzila i bylam w szoku jak mili potrafia byc lekarze i polozne.

W dzisiejszych czasach tak jest lekarze tylko chca kasy, za lepsze traktowanie.

dziewczyny piszcie, która jeszcze miała z nim styczność niemiłą, trzeba zadziałać i tego lekarza"wywalić" ze szpitala, bo jest niebezpieczny.

Ja bym się z tym udała do mediów... szok. Polsat, TVN lub chociaż Co mnie gryzie na gdańskiej 3.

O ile to ta sprawa, to wczoraj było w dzienniku bałtyckim.