troche ruchu ;)

dziewczyny nie znacie może żadnego fajnego miejsca gdzie można spokojnie sobie poćwiczyć ? Interesuje mnie aqua aerobic siłownia coś w tym stylu. Jestem z zaspy. Pozdrawiam ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: troche ruchu ;)

no właśnie ostatnio też się zainteresowałam tym tematem.... i na Zaspie jest podobno całkiem fajny aerobik w klubie tenisowym na Meissnera, chyba się tam wybiorę :)
to ich stronka : http://www.bluefit.pl/

nie powiem oferta interesująca ;) może się wybiore moze ktoś ma ochotę się dołączyć ?

ja zaczęłam biegać :)
wystarczą dobre buty i trochę samozaparcia i systematyczności.

Polecam program Pumy:
http://bieganie.pl/?cat=19&id=547&show=1

pomimo braku wiary w swoją kondycję zaczęłam program już od 3 tygodnia. Polecam!
W podstawówce nienawidziłam biegana, a okazuje się, że to może być fajne :)

;) dobra rzecz

Fajne zajęcia PILATES prowadzi pani Asia na Zaspie. Pracowała w pewnym klubie sportowym (nie chcę robić pseudoreklamy). Od października zaczyna na własną rękę w jednej ze szkół na Zaspie. Szczegółów nie znam, ale jej numer to: 609678077

AQUA AEROBIK jest w Jelitkowie w Hotelu Posejdon :) a aerobik polecam w klubie Spójnia - Wrzeszcz ul. Słowackiego :)
Może któraś chętna? :)

Ja wybieram sie od października wiec do spojni z chęcią tez bym poszła a we 2 zawsze razniej.. moze ktos szuka towarzyszki na wspolne aerobiki? :D

no ja polecam zajęcia taneczne w Dance Fusion, a z tego co wiem to właśnie otwierają nową siedzibę na Zaspie, gdzieś koło kolejki. Chodziłam do nich w zeszłym roku na salsę i było super.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

jaki krem na noc +30 ?? (213 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Szukam przyjaciela - GEJA :) (5 odpowiedzi)

Wiem że troche nietypowe ale... a nóż - widelec się znajdzie? :) Czemu akurat Geja? Bo przyjaźń...

czemu faceci zdradzaja? (138 odpowiedzi)

no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja...