Ada - ocena
Minęło już trochę czasu od rytuału na miłość i dopiero z perspektywy widzę, jak wiele on we mnie zmienił. Przyszłam na sesje z myślą, że znajdę tego jedynego, a tak naprawdę znalazłam coś znacznie ważniejszego siebie. Zamiast księcia z bajki pojawiła się wewnętrzna siła, spokój i nowa energia, która zaczęła mnie prowadzić. Karolina pomogła mi odkryć to, czego wcześniej nie byłam świadoma (albo przynajmniej nie chciałam być) wiecznego oceniania siebie i braku akceptacji, nadmiernej krytyki i nienawiści do samej siebie. Dziś nie mam jeszcze partnera, ale przestałam czuć się samotna. Jestem blisko sama ze sobą, czuję swoją kobiecość, delikatność i uczę się zaufania do własnego wnętrza. Pokochałam siebie taką jaką jestem. A ta druga osoba, wierzę, że jeszcze mnie znajdzie i że jest już blisko :)
Polecam serdecznie sesje z Karolą! :) oczyszczanie energetyczne to jest to, czego każdy z nas potrzebuje (nawet jeśli myśli, że nie)
Polecam serdecznie sesje z Karolą! :) oczyszczanie energetyczne to jest to, czego każdy z nas potrzebuje (nawet jeśli myśli, że nie)