Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Tomek - ocena (1) Bez cukru i słodzenia. Polecam Akademię Prawa Jazdy, wykładowcy fachowcy... Tomek Łukasz - ocena (1) Bardzo polecam pana Michała Cieplińskiego: pełen profesjonalizm, merytoryka... Łukasz Weronika - ocena (1) Serdecznie polecam pana Krzysztofa Chejmanowskiego. Przeszłam z innej szkółki... Weronika
Adam - ocena (1) Bardzo polecam instruktora Michała Cieplińskiego. Profesjonalista który... Adam Karolina - ocena (1) Polecam serdecznie Panią instruktor Katarzynę Roman-Gańczak. Rzetelne... Karolina Olga - ocena (1) Bardzo polecam instruktora Michała Cieplińskiego. Po dość długiej przerwie... Olga Jakub Wojewódka - ocena (1) Wszystkim szukającym swojej szkoły nauki jazdy mogę gorąco polecić Akademię... Jakub Wojewódka Monika - ocena (1) Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim prowadzącym tą szkołę , a zwłaszcza panu... Monika Małgorzata W - ocena (1) Akademia to szkoła z klasą, wykładowcy i instruktorzy to kompetentni ludzie,... Małgorzata W Jan Krasowski - ocena (1) Z całego serca polecam tą szkółke. Akademia Prawa Jazdy oraz instruktorzy... Jan Krasowski Maja - ocena (1) Zdane celująco, polecam Pana Michała Cieplińskiego, najlepszy instruktor w... Maja Maciej - ocena (1) Bardzo polecam Pana Michała Cieplińskiego. Choć kurs miałem zdany w innym... Maciej Patrycja - ocena (1) Bardzo polecam - szczególnie instruktora Pana Wojciecha Szyszkowskiego!... Patrycja Anna - ocena (1) Z ręką na sercu mogę polecić najlepszego instruktora na jakiego mogłam... Anna tosia - ocena (1) Wszystkim chcącym nauczyć się jeździć w spokojnej i przemiłej atmosferze... tosia Paweł W. - ocena (1) Polecam instruktora Janusza P. Bardzo dobrze wszystko mi wszystko wytłumaczył... Paweł W. Ola - ocena (1) Polecam Pana Michała Cieplińskiego. Bardzo profesjonalny a za razem miły i... Ola Bartek - ocena (1) Bardzo polecam Pana Krzysztofa Chejmanowskiego, dobrze przygotował mnie do... Bartek T.Z. - ocena (1) Serdecznie polecam Panią instruktor Katarzynę Roman-Gańczak. Najlepszy... T.Z. Ola - ocena (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy zarówno pod względem merytorycznym jak i... Ola