Anna K. - opinia

Współpracę z Panem Andrzejem Leonowiczem oceniam bardzo pozytywnie. To była czysta przyjemność współpracować z tak sympatycznym człowiekiem o życzliwym nastawieniu. Uzyskałam fachową pomoc i wszechstronne wsparcie na każdym etapie zakupu mieszkania. Cieszę się, że trafiłam na Pana, Panie Andrzeju i że przeprowadził mnie Pan przez poszczególne kroki, co finalnie poskutkowało udaną transakcją. Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu, jakim wykazuje się Pan Andrzej w swej pracy, zaangażowania i rzetelnego podejścia. Świetny kontakt, wyczerpujące odpowiedzi na zadawane przeze mnie pytania.

Serdecznie dziękuję za miłą i owocną współpracę! :) Życzę kolejnych sukcesów zawodowych. Polecam z całego serca i z pełną odpowiedzialnością!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Czytanie takich opinii to prawdziwa przyjemność, a jeszcze większą mamy z faktu, że jest Pani zadowolona ze współpracy. Pięknie dziękujemy i życzymy wszystkiego dobrego, pani Anno.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kazimierz - ocena (3 odpowiedzi)

Witam. Napisze parę zdań,naszą sprawą zakupu nieruchomości zaimowała się P.Ewa Czerwińska,jej...