Solidnie i w przystępnych cenach (1) Korzystałem 2 razy - pierwszy raz sytuacja awaryjna, szukałem warsztatu jak... Filip Totalne beztalencie i zero profesjonalizmu (1) Auto stoi w warsztacie już miesiąc, mechanik przeciąga czas naprawy, nie ma... bm szybko profesjonalnie nie drogo (1) Jestem bardzo zadowolony z podejścia do rzeczy, auto miało być zrobione w 3... kris
Profesjolaliści! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług warsztatu!! Polecam wszystkim właścicielom 4... Paulina Natalia - opinia (1) Korzystałam z usług tego warsztatu jestem zadowolona, fachowa obsługa,... Natalia polecam wszystkim (1) bezkonkurencyjni! polecam tanio szybko bez problemu. wszystko wedlug... marek Toyota (1) Znają się na tym co robią , zawsze naprawione i oddane w terminie ,... stała klientka Stały klient ! Golf IV TDI (1) Od dwóch lat wykonuję naprawy w Auto-Alp, i jestem bardzo zadowolony! Wymiana... Mateusz Kasia - opinia (1) warsztat godny polecenia,a panowie mechanicy mili i pomocni. Od samego... Kasia Warsztat godny polecenia !!! (1) Fachowcy pełną gębą pomagają w każdej najmniejszej usterce jak i poważnej... Daniel Naprawa skoda octavia (1) Zjawiłem się z dudniącym silnikiem. Panowie podeszli do rzeczy profesjonalnie... Jacek Seat Ibiza (1) Moje autko zaprowadziłam do innego warsztatu na wymianę oleju. Niestety po... luizjana Naprawa samochodu dostawczego (1) W moim samochodzie coś się zepsuło i odpadło koło na drodze. Zadzwoniłem do... Jerzy Szybka pomoc drogowa! (1) Polecam tym, którym "stanie" samochód na drodze. Firma jest słowna, działa... Maciek odradzam! (4) Moje auto trafiło do nieszczęsnego Auto - Alp na początku lutego, po... ktm rewelacja! (1) Polecam wszystkim ktorzy maja problemy z autem, szkoda czasu na... Marzena Zawieszenie Alfa Romeo (1) Kolejny raz przekonałam sie ze warto nadlozyc drogi i czasu by zrobic naprawe... Lena układ kierowniczy (1) z czystym sumieniem polecam ten warsztat. solidnie i na czas. bardzo... marek malinows11 - opinia (1) Jakiś miesiąc temu byłam ze swoim autkiem w tym warsztacie. Wszystko było... malinows11 Polecam w 100% (1) Witam! Byłem u Panów z tego warsztatu, bo coś stukało w moim autku na... Czarna