Wspólne bieganie (Tryb sportowy :D, bez opierniczania się ) (1) Ktoś chętny na wspólne męczenie nóg oraz płuc :) ? Lukashenko Bieganie - Ujeścisko (1) Czesc:) poszukuje partnerki/partnera do wspolnego biegania. Ujescisko lub... Piotrek bieganie (1) witaj jestem chetny ze biegac kiedy chcesz diegio
Crossfit w plenerze + bieganie (7) Hej, Czy ma ktos ochotę na wspolne treningi? Może uda się złożyć jakąs grupę... piotr.gdy Biegam plażą z Gdyni do Sopotu (3) biegam plażą z Gdyni do Sopotu i zpowrotem ktoś chętny do biegania... ON Szukam chętnych osób do biegania :D (10) Szukam chętnych osób z okolic leszczynek,grabówka,cisowej na bieganko aby... ola Bieganie amatorsko/Gdańsk-Wrzeszcz (9) Hej :) Ktoś chętny do biegania ?? Robi się coraz cieplej, czas obudzić się z... Lena trening (4) GDYŃSKI SZTORM ! LAST Runmageddon Trening przed 21 MAJA niedziela o godzinie... ona BIEGI PRZESZKODOWE - wspólne (1) Od roku uczestniczę w biegach przeszkodowych w 3mieście i nie tylko. Trenuję... Olga bieganie Pruszcz Gd (1) szukam kompanki do bieganie :) runrun1@wp.pl run Bieganie nad morzem-Gdańsk (2) Jest ktoś chetny na wspólne bieganie? karol123 wt poranne bieganie (1) Hej ! Ma ktos ochote jutro rano ( ok 10 ) pobiegac w Gdyni przy bulwarze?... moniak2702 Kolezanki do biegania (7) Poczatki biegania. Nn.a okolo 4 km spokojnie. Jestem z redlowa mam caly dzien... user_137694211718 Klub biegacza - Bojano Biega (27) Pojawiła się inicjatywa założenia klubu biegacza w Bojanie i okolicach.... Stefan Trening do Runmageddonu (1) Witam kto sie wybiera w niedziele na trening runmageddonu w mechelinkach o... on Kto pomoże zacząć bieganie? :) [Gdynia] (8) hej! piszę z chyba nietypową prośbą - pytaniem :) ostatnimi czasy, pod... Iwona Bieganie-- Przymorze (2) Cześć, znajdzie sie jakis chetny/chetna do wspólnego biegania? Samemu trace... karolek95 druzyna na sztafetę maratonską - II Pzu Gdansk Maraton (1) Szukam 2 biegaczy do drużyny maratońskiej w II maratonie gdańskim 15 maja. Andzelika Lubisz biegać w trójmieście? (6) Witajcie, widzę że jest trochę tutaj miłośników biegania dlatego stworzyłem... Misza bieganie, przymorze , oliwa (3) Chetny ktoś na bieganie? Dzień tygodnia pasuje mi każdy, godziny poranne lub... biegacz