Pełen profesjonalizm (2) Firmę tą znalazłem dzięki temu portalowi, uwagę przykuły bardzo wysokie oceny... Michał Polecam! (2) Mimo, ze przyjechałam z innym problemem niż lakierniczy i bez męskiej obstawy... Magda Polecam wszystkim! (2) Witam, oddałem do naprawy blacharskiej oraz lakierniczej auto marki Honda... Kuba
Solidnie i uczciwie. Zdecydowanie polecam! (2) Warsztat wyszukałam na portalu trojmiasto.pl. Moją uwagę przykuło dużo... Marta TOYOTA COROLLA E12 (2) Do serwisu trafiłem dzięki opiniom na portalu trómiasto.pl. Miałem do... Tomek SOLIDNIE SKUTECZNIE I MILO (2) Witam, mialam okazje wspolpracowac z FIRMA i przekonac sie o jej rzetelnosci... Paulina Polecam z czystym sumieniem (2) Oddaliśmy do naprawy blacharskiej auto nie pierwszej nowości a pomimo to... Stanisław i Barbara Gorąco POLECAM! (2) O zakładzie dowiedziałem się z portalu trojmiasto.pl, duża ilość pozytywnych... Przemek, srebrny 607 Wszystko tak jak trzeba. (2) Pana Wojtka i jego zakład polecam z czystym sumieniem, wszystko odbyło się... Fan Mitsubishi. POLECAM (2) Gorąco polecam zakład. Fachowa obsługa, przystępna cena i najważniejsza... Marcin J. Pełen profesjonalizm (2) Przed zimą chciałem zlikwidować kilka ognisk rdzy - o warsztacie usłyszałem... Mateusz ford focus (2) nie życzę nikomu stłuczki ale jak już się coś stanie to z czystym sumieniem... Paweł 100% satysfakcji (2) posiadam 2 letnia skode fabie. serwisuje ja u Plichty.mialem wypadek i... wladyslaw Jeszcze raz polecam! (2) Druga robota w tym warsztacie i drugi raz jestem zadowolony. :) Polecam... Wadim goraco polecam (2) warsztat profesjonalny,usluga wykonana na wysokim poziomie. auto zastepcze na... gosia Polecam (2) Z czystym sercem mogę polecić warsztat do wszelkich napraw... Marek P. POMALOWANY ZDERZAK W MERCEDESIE CL 600 (2) PAN WOJTEK JEST PRAWDZIWYM FACHOWCEM,POMALOWANY ZDERZAK NA 100% ,SERWIS... zuza Polecam. (2) Jeden z nielicznych warsztatów, z których korzystałem do tej pory gdzie... Rafał M. omega (2) Jak najbardziej polecam, właściciel konkretny, zna się w tym temacie, bardzo... Przemek Serwis godny polecenia! (2) Doświadczona kadra, z którą przez cały okres serwisowania miałem doskonały... Radek