Ola - opinia (2) Świetny warsztat, bardzo miła obsługa i wysoka jakość oferowanych usług. Po... Ola Marian Włodarski - opinia (1) Bardzo dobry warsztat i bardzo sympatyczna obsługa, polecam innym... Marian Włodarski Patryk - opinia (2) Świetny warsztat, szybko zrealizowana usługa na miejscu, przemiła atmosfera.... Patryk
slawek - opinia (2) Bezproblemowa naprawa z OC, wszystko szybko i bardzo sprawnie, samochód... slawek Polecam! (2) Błyskawicznie wykonana usługa , przemili pracownicy, szybkie zdiagnozowano... Patryk Rewelacyjna robota!! (2) Super wykonana robota lakiernicza. Zderzak polakierowany w 4 godziny. Nie... Kierowca Opla Astry Ford Focus Mk2 (2) Solidna i fachowa usługa. Dobry kontakt z szefem. Zderzak wygląda jak nowy.... Rafał Podziękowania (2) Super obsługa. Konkretnie, miło i solidnie. Szef jest bardzo miły i uczciwy... Jerzy Polecam warsztat na stałe (1) Polecam warsztat, samochód toyota corolla po stłuczce lepszy od nowego. Warto... Joanna Tak dobrą i uczciwą robotę trzeba pochwalić :) (2) Koszmar kierowcy stał się moim udziałem :( znaczy uszczelka pod głowicą... Kaśka polecam (2) wgnieciony zderzak audi 6, jestesmy bardzo zadowoleni dobra robota fachowo i... dariusz polecam, polecam i jeszcze raz polecam !!! (1) Warsztat znalazłam przez internet, bo szukałam warsztatu, który oferuje... Janina Wielgoszyńska Dobre ceny dla klienta za najlepszą jakość i obsługę (1) Korzystam z pomocy całego zespołu z właścicielem warsztatu na czele... Kwiatek Warsztat na stałe (1) Polecam wszystkim, którzy chcą mieć szybko i solidnie zrobioną naprawę i... Magda Polecam (2) Jestem klientką od lat. Nigdy nie ma kręcenia nosem, że się przyjechało. Ci... Ewa Opel (1) Sprawnie przeprowadzona naprawa "wgniotki" i lakierowania, kolor lakieru bez... ania Jak zwykle kawał dobrej roboty! (1) To już kolejny raz, kiedy odbieram z tego warsztatu nowe auto po kolejnej... Kaśka Opel Astra 2 (1) Kontakt który warto mieć w telefonie. Nic dodać nic ująć, jak zwykle wszystko... Sebastian Właścicielka Mikry (2) Polecam wszystkim usługi w tym super warsztacie. Szybka i solidna diagnoza,... Wanda Naprawde godni polecenia (1) Moj stary mercedes mial pare drobnych usterek , blyskawiczna diagnoza, mila... ArekDK