Ludzie!!!!!! Nie zamawiajcie tam okien !!!! (1) Firma Dark-Pol 81-155 Gdynia, płk. Stanisława Dąbka 246 Jeśli chcecie... Pan Żabka LUDZIE NIE ZAMAWIAJCIE TAM OKIEN !!!!!!!!!! (1) JW NIE DOŚĆ, ŻE TERMIN OCZEKIWANIA JEST WIRTUALNY ( W UMOWIE 18 DNI... GUMBAS NIE POLECAM (1) Firma zupełnie nieodpowiedzialna! Nie dotrzymuje terminów, lekceważy... niezadowolony klient
dark-pol (1) Bardzo polecam tą firmę!! Miła fachowa obsługa!! Okna w bardzo niskiej cenie... Paweł Nie polecam !!!!!!! (1) Nie polecam tej firmy nikomu !!! 10.11.2009 roku firma ta wstawiała okna w... Sławomir jolanta - opinia (1) jestem bardzo zadowolona, zamawiałam dużą ilość okien. Polecam miła obsługa i... jolanta Polecam! (1) Robiłem wycene u wielu przedstawicieli, jednak bez namysłu wróciłem do firmy... Przemek rafal - opinia (1) miła i fachowa obsługa szybki terminowy montaż okien czyste wykonanie rafal nie miło zostałam potraktowana (1) PRZEDSTAWICIEL STWIERDZIŁ, ŻE JA I TAK SIĘ NA TYM CO ON OFERUJE NIE ZAM, WIĘC... Anna