Dobry instruktor = zdane prawo jazdy :)
Kurs na prawo jazdy rozpoczęłam jeszcze w innej szkole gdzie instruktorem byl Pan Darek. Podczas zajęć teoratycznych wiedza przekazywana była w jasny i dostępny sposób, z niczym nie bylo problemu i zawsze konkretne odpowiedzi na pytania - teoria generalnie super. Praktyka - też u Pana Darka, tu bylo jeszcze lepiej- profesjonalizm, wyrozumialość, cierpliwość, eklastyczność, bez stresu i niepotrzebnych nerwów. Wszystkie godziny wyjeździlam z P. Darkiem i polecam każdemu w 100 procentach. Umówienie się na jazdy nigdy nie bylo problemem, zawsze punktualnie w umówionym miejscu, świetne, indywidualnie podejście do kursanta, zero nerwów. Nauka konkretna i w super atmosferze i oczywiście zdane prawo jazdy ;) W czasie mojego kursu praktycznego P. Darek przeniósł sie do Drifta, o czym wczesniej poinformował, więc ja zrobilam to samo. Mało znaczące było dla mnie w jakiej szkole kończylam kurs, chodziło o to że chcialam jeździć z dobrym instruktorem i dzieki temu zdałam egzamin :)
Polecam wszystkim naukę z P. Darkiem - konkretna nauka w świetnej atmosferze i zdany egzamin na prawko ;).
Polecam wszystkim naukę z P. Darkiem - konkretna nauka w świetnej atmosferze i zdany egzamin na prawko ;).