Dobry psi kardiolog - gdzie w Trójmieście lub okolicach?

Szukam, nie tylko w Trójmieście, ale może być i w okolicach dobrego psiego kardiologa, który zdiagnozuje mojego psa nie na podstawie objawów i nie będzie eksperymentował na nim podając w kółko różne leki. Byłam z psem u 6 weterynarzy, ale żaden nie miał sprzętu poza RTG (klatka piersiowa ok, brak płynu). Zabawa trwała tak długo, że psina prawie zdechła, ale odratowano ją w szpitalu. Lekarz obstawił serce, ale też tylko objawowo. Została na samym karsivanie, ale raz miała 2-minutowy napad sapania. Szukam dobrego weterynarza, który zdiagnozuje mi kardiologicznie psa. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dobry psi kardiolog - gdzie w Trójmieście lub okolicach?

Polecam dr. Żarnowską na Potokowej 12. Bardzo kompetentna doktor jak również Profesor, z którym współpracuje. Od lat jeżdżę tylko do nich. Jeśli chodzi o specjalistę kardiologa to polecam dr Sujecką - Leśków na Częstochowskiej 30.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a może jakiś telefon. Jestem z Malborka i muszę koniecznie z moim psem do kardiologa. Jeden lekarz stwierdził że suczka ma chore serce i przepisał leki nasercowe, a inny lekarz stwierdził że pies ma serce zdrowe, i nie wiem teraz co mam robić, w jaki sposób zejść z tych leków, a może nie ma potrzeby.

telefon na potokową:
Potokowa 12a
80-283 Gdansk, 58 341 23 95
Emailsabina.zarnowska@gmail.com

Słyszałam również, że kardiolog zwierzęcy przyjmuje w lecznicy na Osowej:
Feniksa 28, Gdańsk
58 552 73 98
(ale tu najpierw zadzwon, upewnij sie)

Czy to napewno dobra informacja ? Korzystałam z diagnozy weterynarza na feniksa badał serce psa stetoskopem i wydał diagnozę o leczeniu. Czyli tylko osłuchowo.Moim zdaniem to trochę za mało.

Inne tematy z forum

Sucha karma (46 odpowiedzi)

Hej. Mam pytanie czy znacie markę Mills Farm? Karmię moją sunię suchą karmą, do tej pory...

Psy bez smyczy mam juz dość! (246 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...