ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Dobra i profesjonalna szkoła nauki jazdy - ELKA SCHOOL (1) Polecam szkołę jazdy Elka, profesjonalne podejście do kursanta, z odrobiną... absolwentka 36 Polecam! (1) Teoria i praktyka za pierwszym razem. Jeździłem z p. Kazimierzem Kepke,... Szymon Teoria I praktyka za 1. ! (1) Wielkie dzięki dla p. Janusza Piotrkowskiego. Sposób w jaki przekazuje wiedze... Patryk Domański
Zdałem za pierwszym razem! (1) Muszę szczerzę przyznać że Elka School to solidna szkoła nauki jazdy.... Grzegorz Swietny stosunek do kursanta i przygotowanie do egzaminu (1) Polecam pana P. Kowerdeja, dobrze nastawił mnie do egzaminu również... Ania Bez wahania pan Piotr ! (1) Najlepsza szkoła do nauki jazdy! Teoria poprzez wykłady oraz internet -... Oliwia bez zarzutów (1) W biurze pracują jedne z najmilszych oraz najładniejszych Pań jakie w życiu... Krzysztof Elka school (1) Wykupiłam dodatkowe jazdy w Elce bezpośrednio przed egzaminem. Pan Janusz... Agnieszka Polecam (1) Mogę śmiało polecić wszystkim ta szkołe. Samochody w dobrym stanie, atmosfera... Piotr Najlepsza szkoła jazdy! (1) Znajdziecie tańszą ale nie znajdziecie lepszej szkoły jazdy. Teoria i... Paweł Paweł - opinia (1) Polecam najlepsza szkoła w trójmieście. Paweł Elka School Zdane za pierwszyM :D (1) Według mnie najlepsza szkoła jazdy w Gdyni, ceny są bardzo przystępne, do... Szymon Bielawa Najlepsza szkoła jazdy. (1) Najlepsza szkoła pod słońcem,pełen profesjonalizm i super... Ula Najlepiej na świecie :) zdałam za 1 razem ! (1) Elka School to naprawdę profesjonalna szkoła nauki jazdy. Po pierwsze... julekcza Kat. A - instruktor Piotr Woliński (1) Zdecydowanie polecam tę szkołę, zajęcia na najwyższym poziomie, dostosowanie... Olek Kategoria A - instruktor Piotr Woliński (1) Kurs przeprowadzony tak aby kursant po jego zakończeniu nie tylko zdał... Maciej kat. A, instruktor: p. Piotr Kowerdej (1) Zdałem dziś za pierwszym razem kat.A, Polecam Elkę za profesjonalne... Arek Sukces :) (1) Co tu dużo mówić. Najlepsza szkoła, którą bardzo, bardzo polecam! Wszystko na... Agata Kat. A - instruktor Piotr Woliński (1) Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Świetny kontakt. Panie w biurach... Michał kat. B, instruktor: p. Piotr Kowerdej (1) Zmuszona do szukania pomocy z powodu braku zadowolenia i efektów z usług... Julia