Magdalena - opinia (1) Nietuzinkowa osoba , z pasją i zaangażowaniem zajmuje się moimi włosami.... Magdalena Sylwia - opinia (1) Cudowna osoba, stwarza bardzo przyjemny nastrój, bardzo serdeczna, wizyta w... Sylwia Joginka - opinia (1) Wyjście do salonu Moniki to nie jest tylko po usługę fryzjerską. Dla mnie to... Joginka
Karolina - opinia (1) Polecam z całego serca! Ocena 10/10! profesjonalna obsługa i najwyższa... Karolina Gosia - opinia (1) Miła , fachowa obsługa , dobry klimat , Gosia Olga Płusa - opinia (1) Polecam z serducha usługi Moniki, jeżeli chcesz wyjść zadowolona od fryzjera... Olga Płusa Izabela - opinia (1) Bardzo polecam Monikę, przepiękny klimat w salonie, czuć dobrą energię,... Izabela Martyna - opinia (1) Bardzo polecam Panią Monikę. Salon godny polecenia! Martyna Maria Klich - opinia (1) Odkad odkrylam Pania Monike, jestem bardzo zadowolona z moich wlosow!... Maria Klich Hanna - opinia (1) Pełen profesjonalizm Pani Moniki i pełne moje zadowolenie. Za każdym razem. Hanna Jagoda - opinia (1) Bardzo miła obsługa, czas umilała mi rozmowa z Panią Moniką, która jest... Jagoda Dp - opinia (1) Serdecznie polecam , Pani Monika jest mistrzynią . Dp Jolanta - opinia (1) W koncu znalazlam dobrego fryzjera - najlepszego !!! Pani Monika jest bardzo... Jolanta Anna Stu - opinia (1) Wszystko Ok polecam. Korzystam już od 3 lat i nigdy się nie zawiodłam. Anna Stu Zuzanna - opinia (1) Pani Monika jest cudotwórczynią, w dodatku przesympatyczną! Byłam przekonana,... Zuzanna Monika - opinia (1) Cisza, spokój. Tylko ja i fryzjerka. 100% uwagi, 100% profesjonalizmu, 100%... Monika Aga - opinia (1) Polecam z serca Monikę i jej usługi:) Aga Joanna - opinia (1) Po wyjściu z salonu Moniki czułam się tak piękna, jak już dawno się nie... Joanna Katarzyna - opinia (1) Specjalistka przez duże S! Potrafi doradzić i dobrać tak świetnie jak jeszcze... Katarzyna Marta - opinia (1) Fantastyczna fryzjerka z fachem w ręku, poprawiła nieudaną fryzurę, z jaką... Marta