Wiesław - ocena (1) Uczciwa robota, uczciwa cena. Bez naciągania i bez gadania. Polecam każdemu,... Wiesław Martyna - ocena (1) Miły, spokojny, punktualny. Czułam się komfortowo, co nie zawsze jest... Martyna Karol - ocena (1) Najlepsza firma. Karol
Melania - ocena (1) Pierwszy raz nie bałam się, że mnie ktoś oszuka. Cena uczciwa, robota dobrze... Melania Ewelina - ocena (1) Był uprzejmy i spokojny, od razu widać, że profesjonalista. Naprawił problem... Ewelina Marek - ocena (1) Dobrze. Polecam. Marek Olga - ocena (1) Szybka sprawna pomoc. Pomimo godzin porannych Pan się szybko zjawił. Polecam :) Olga Irena - ocena (1) Dobrze, że trafiłam na kogoś uczciwego. Spokojnie mi wytłumaczył, co się... Irena Marianna - ocena (1) Byłam zestresowana, bo woda zaczęła cieknąć przy liczniku. Pan przyjechał... Marianna Diana - ocena (1) Zgłosiłem problem rano, a wieczorem wszystko już było zrobione. Nie trzeba... Diana Janina - ocena (1) Zrobił wszystko, o co prosiłam, a do tego z uśmiechem i spokojem, który... Janina Majka - ocena (1) Bardzo polecam!! Majka Leszek - ocena (1) Najlepsza firma. 5/5 Leszek Leokadia - ocena (1) Nie tylko naprawił, ale też doradził, jak uniknąć kolejnych awarii. Takie... Leokadia Borys - ocena (1) Polecam wszystkim! Borys Marian - ocena (1) Polecam wszystko git Marian Adam - ocena (1) Konkurencyjna cena, pełen profesjonalizm, szybka reakcja a co najważniejsze... Adam Igor - ocena (1) Pan mimo zawalonego grafiku zjawił się szybko i sprawnie usunął usterke. Polecam Igor Paulina - ocena (1) Dobrze, że trafiłam akurat na niego. Praca zrobiona porządnie, wszystko... Paulina Karolina - ocena (1) Pełna profeska. Polecam :)) Karolina