Jedna z najgorszych szkół

Witam. Szkoła jest beznadziejna, omijajcie ją szerokim łukiem! Jeśli chcesz żebyś zupełnie został pozbawiony kreatywności, jakiegokolwiek zdania no i najważniejsze - nic się nie nauczyć...To szkoła dla Ciebie! Jestem strasznie zawiedziona, nauczyciele beznadziejni, wyposażenie przeciętne i nieznośna sekretareczka razem z dyrektor. Wchodzisz do sekretarki i pytasz czy można a ona na to: no jak musisz. Ogólnie nauczycieli nie obchodzi nic. Dyrektorka widzi tylko czubek swojego nosa, zniechęca uczniów, wyzywając ich od debili, idiotow itp. To jest dyrektorka? Nikomu nie życzę skonfrontowania się z nią:)) Może po zmianie grona byłoby lepiej, ale tak to dno totalne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Jedna z najgorszych szkół

też mam dziecko w tej szkole, nie wiem konkretnie co tam się dzieje ale nie jest zadowolone (domyślam się ,że atmosfera jakaś dziwna i poczucie, że nic się w niej nie dzieje ). Swojej siostrze odradza pójście do tej szkoły.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jedna z najgorszych szkół

Generalnie, jeżeli jest opcja to najlepiej przepisać swoje dziecko. Ta szkoła w ogóle nie rozwija, kultura u niektórych nauczycieli przerażająca.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Rodzić - ocena (4 odpowiedzi)

Jestem przerażona i obrażona zachowaniem nauczyciele w tej szkole. Moja córka była uczennicą w...