Kapcie Valetta

Kapcie jakość bardzo złej - kupiłam je na święta - ok doszły powiedzmy na czas ale trwało to ponad 2 tygodnie. Jakość jak na targu - nawet poniżej. Zapach kleju. Kapcie przybyły z CHIN - co kupuję rzeczy z Chin i takie kiepskiej jakości to ciężko zaleź. Podeszwa twardy plastik- jakiś słaby odlew. Wykonanie bardzo słabe. Przestrzegam te kapcie za 100 zł niewarte nawet 50 zł. Jak chcesz je oddać musisz odesłać do Chin - koszt 56 zł - więc się nie opłaca lepiej nie kupować. Co najgorsze jak kupisz dwie rzeczy i one są od różnych dostawców to musisz wysłać pod dwa różne adresy więc przesyłka x 2. Nie polecam nikomu tego towaru i sklepu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kapcie Valetta

Niestety tu sa ciekawostki http://noweateny.pl/International

A ja mam i kapcie od nich i piżamkę :) no i ubrania sportowe bo to od nich zaczęła się moja przygoda ze sklepem i wszystko w dobrej jakości

Inne tematy z forum

Zbyt szybko dochodze (16 odpowiedzi)

Witam. Jestem tu nowy. Mam 27 lat, żonę od 2 lat, z którą seks uprawiam od 3,5 roku, ale......

Hifu na twarz (3 odpowiedzi)

Dzień Dobry Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat tego zabiegu? albo ktoś miał ? i poleca czy...

FRYZJER (103 odpowiedzi)

proszę o radę w wyborze dobrego fryzjera w 3city - takiego, który będzie potrafił zrobić mi modną...