Zuzanna Monkiewicz - ocena (2) Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę jazdy. Od samego początku zostałam... Zuzanna Monkiewicz Paulina S - ocena (1) Z całego serca polecam szkołę jazdy ARTOM! Instruktor Krzysztof to wspaniały... Paulina S Anita - ocena (1) Świetna szkola a Pan Maciej jest po prostu genialny polecam dla ciężkich... Anita
Paweł - ocena (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy w Gdańsku. Mili ludzie i świetni instruktorzy... Paweł Artur Brynski - ocena (1) Moim instruktorem był Krzysztof Chejmanowski. Punktualny, zawsze pełna klasa... Artur Brynski Emilia - ocena (1) Egzamin zdany za pierwszym razem! Bardzo dziękuję panu Tomaszowi za wszystkie... Emilia Jakub Prostak - ocena (2) Polecam jazdy z Panem Tomkiem. Po jego przygotowaniu zdanie egzaminu to... Jakub Prostak Igor - ocena (1) Wykłady zwięzłe i na temat, dobry kontakt z biurem, daświadczeni wykładowcy.... Igor Paulina - ocena (2) Świetna szkoła jazdy, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i przyjemna... Paulina Hlib Pokhylyi - ocena (1) Drodzy kursanci, Gorąco polecam instruktora Pana Łukasza Oleksiaka. Pan... Hlib Pokhylyi Pavlo - ocena (1) Dokupowałem sobie jazdę dodatkowe w osk speed i jestem zadowolony Dziękuję... Pavlo Pavlo - ocena (1) Dokupowałem sobie jazdę dodatkowe w osk speed i jestem zadowolony Dziękuję... Pavlo Pavlo - ocena (1) Dokupowałem sobie jazdę dodatkowe w osk speed i jestem zadowolony Dziękuję... Pavlo Olena Zavada - ocena (1) Świetni instruktorzy, bardzo profesjonalni, zawsze dokładnie informują, w... Olena Zavada Daria - ocena (1) polecam serdecznie! Czuję, że naprawdę nauczyłam się jeździć, dzięki czemu... Daria Katarzyna - ocena (1) Pełny profesjonalizm, bardzo dobrzy instruktorzy, fantastyczne podejście do... Katarzyna Kaja - ocena (1) Z całego serca polecam! Znakomita szkoła jazdy. Dzięki niej udało mi się... Kaja mineley - ocena (1) Serdecznie polecam, zdane za pierwszym razem bardzo dobrzy instruktorzy... mineley Sebastian - ocena (1) Ostatni zdajacy w tym roku na A, za pierwszym podejsciem dzieki Piotrowi.... Sebastian Emil - ocena (1) Rewelacyjna szkółka! profesjonalni instruktorzy, super atmosfera i nauka... Emil