L-ka

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Starowiejska 41-43

POLECAM!! (1) Najlepsza szkoła jazdy! Zajęcia teoretyczne na najwyższym poziomie.... Ania Polecam (1) Bardzo dobry kurs przygotowawczy. Polecam brać czynny udział w zajęciach... Litas Gorąco polecam!! (1) Szkołę polecam każdemu , świetna atmosfera na zajęciach z praktyki jak i... Sebastian
POLECAM (1) Szkołę polecam każdemu, komu zależy na perfekcyjnej i przeprowadzonej w... Arturo Kuba - opinia (1) L-ka to świetna szkoła jazdy. Moim instruktorem był Michał podczas zajęć... Kuba Pozytywne Zaskoczenie (1) Polecam ta szkole. Bardzo dokładnie przygotują do egzaminu z teori jak i z... Adrian kamil - opinia (1) Polecam , super instruktorzy , bdb uczą . Zdałem teorię i praktykę za... kamil Polecam! (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym :)) Ogromne podziękowania... Marcia L-ka Starowiejska (1) Wszystko zdałam za pierwszym razem bo miałam najlepszego instruktora - Kubę!... sissssi L-ka mistrzem Gdyni jest!!!! (1) I już wszytsko jasne...Jestem kierowcą dzięki OSK L-ka. :) Pragnę najbardziej... Agata Mieszkańcy Gdynii i okolic - jak prawo jazdy tylko z L-ką (1) Moja przygoda z prawem jazdy rozpoczęła się 5 ponad lat temu w szkole jazdy w... Michał Ciesielski Najlepszy ośrodek osk (1) Serdecznie polecam tą szkółkę ,bardzo dobre przygotowanie do egzaminu... Grzegorz Biedroń Rewelacyjny i godny polecenia OSK. (1) Gorąco polecam tą szkółkę, a w szczególności instruktora Michała. Genialna... Maciej Bojanowski Aga B - opinia (1) Polecam! Pełen profesjonalizm w szczególności Pan Kuba. Nauczy najbardziej... Aga B Najlepsza eLeczka :) (1) Polecam jak najbardziej! Trafiłam do tej szkoły przez przypadek, ale dzisiaj... Karolina Najlepsza szkoła w Gdyni (1) Po nieowocnym kursie innej gdyńskiej szkole, w L - ce poczułam że jestem w... M Ok Gosia - opinia (1) L-ka jest najlepszą szkoła jazdy , kurs robiłam w innej szkole, podchodziłam... Gosia POLECAM (1) Z czystym sumieniem polecam tą szkołę.Lekcje teoretyczne ciekawie... Ania L-ka (1) L-kę mogę z czystym sumieniem polecić każdemu zainteresowanemu kursem prawa... Krystian Barszcz Serdecznie polecam najlepszą szkołę w Gdyni! (1) Wspaniali, cierpliwi oraz wyrozumiali instruktorzy, profesjonalne... Kasia