Ladies' Jazz Festival

Temat dostępny też na forum: Ladies' Jazz Festival
JEDYNY W EUROPIE, UNIKALNY NA ŚWIECIE LADIES' JAZZ FESTIVAL GDYNIA 2006!!!Druga edycja święta kobiecego jazzu już wkrótce!LADIES' JAZZ FESTIVAL odbędzie się w tym roku w dniach 20-22 lipca. Publiczność usłyszy w Gdyni znakomite światowe i polskie gwiazdy w jedynym na świecie kobiecym festiwalu jazzowym.Sukces artystyczny pierwszej edycji w roku 2005 i wielkie zainteresowanie fanów skłoniły nas ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zakochałem się

ta muzyka ukazała mi jak piękna jest muzyka jazz. Unosiłem się jak w stanie narkotycznym nad Teatrem gdy słyszałem francuski i kojącą muzykę. Patricia Barber :) cudo, muszę znaleźć jej płytę.

och...

Żałuję że mnie tam nie było!! Właśnie oglądam transmisję koncertu Patrici Barber w TVPkultura... jest godzina 03.10 a rano do pracy, ale zasnę dopiero po koncercie...

Inne tematy z forum

Otwarcie Jarmarku (9 odpowiedzi)

Zapraszamy Was serdecznie na ceremonię otwarcia Jarmarku św. Dominika! 26 lipca o godzinie 12:00...

Wystawa Queercoded podróż przez queerowe kody kulturowe! (3 odpowiedzi)

Na wystawie "Queercoded" prezentujemy spojrzenia młodych osób twórczych na temat szeroko pojętej...

Baltic Sail 2025 (14 odpowiedzi)

Żaglowce, rejsy, regaty, szanty... 29. edycja Baltic Sail Gdańsk 2025 odbędzie się w dniach 11 -...