Marek - opinia

Mając od roku 2008 pozytywne doświadczenia z biurem Pośrednictwa Nieruchomości Tyszkiewicz w sprawach pośrednictwa najmu mojego mieszkania, zwróciłem się parę tygodni temu ponownie tam z zamiarem sprzedaży mieszkania do remontu w Gdańsku.
Od razu zaproponowano mi młodego, dynamicznego, przyjemnie promieniującego optymizmem agenta Michała Nitkowskiego.
Mimo moich ograniczeń z powodu braku słuchu, współpraca i porozumiewanie się z nim funkcjonowało bardzo elastycznie, nawet przyjemnie, bez oporów i komplikacji. Było to możliwe , dzięki u niego wyjątkowych właściwości jak cierpliwości, wyrozumiałości, wysokiej kulturze oraz doskonałego profesjonalizmu.
Zadanie pośrednictwa wykonał on z ogromnym zaangażowaniem, poświęcił dobrowolnie dodatkowo więcej czasu niż powinień, uwzgledniając moje inwaldztwo tak, że po relatywnie krótkim czasie doszło do sfinalizowania sprzedaży mieszkania.
Gdyby ktoś zainteresowany prosiłby mnie o poradę wyboru 3 agentów,
bez wątpienia i z pełnym przekonaniem polecałbym Nitkowskiego , Nitkowskiego, Nitkowskiego jaśnie u Tyszkiewicza!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Niezmiernie miło czytać nam tak rzetelne i budujące słowa. Dziękujemy za opinię i za zaufanie. Dobrego dnia, panie Marku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kazimierz - ocena (3 odpowiedzi)

Witam. Napisze parę zdań,naszą sprawą zakupu nieruchomości zaimowała się P.Ewa Czerwińska,jej...