Ładne paznokcie (12) Polecam dziewczynę, która robiła mi paznokcie. Naprawdę SUPER!!! Mam jej... Magducha Kolczyki z kamieniami Swarovskiego:) (1) Idealne do Sylwestrowej kreacji... 4girl Zapraszam do zakupu kolczyków z kamieniami Swarovskiego:) (1) Coś ładnego i w przystępnej cenie. Idealne do Sylwestrowej kreacji.... 4girl
SUKNIA (1) PROSZE POWIECIE GDZIE KUPIĆ NA ŚWIĘTA SUKNIE ANNA szukam salonu w Gdyni, (najlepiej w centrum), gdzie można zrobić ładne pazokcie (11) Witam. Poszukuję dobrej sprawdzonej stylistki, pracującej w salonie, która... ania3m obgryzam paznokcie:(:( pomocy! (15) obgryzam paznokcie od dziecka...dziś mam 27lat i miałam tylko 2letnią przerwę... klaudia Manicure, pedicure, żel, akryl, parafina, zabiegi, zdobienie, odjeżdżam BEZPŁATNIE (17) Dyplomowana manikiurzystka z doświadczeniem zadba o Twoje dłonie i stopy!... Paulina Graj i zarabiaj (1) Jeśli chcesz zarobić wystarczy wykazać się zręcznością i refleksem... gosc454 szukam krawieca-kaletnika do przeróbki kurtki skórzanej (2) ...a dokladniej skrocenie rekawow j/w najlepiej z okolic Gdyni/Rumi kajagdynia Sprzedam sukienkę i garnitur Taranko (7) sukienka w rozm. 38 idealna na weselę lub inną okazję. Jest w kolorze ecru+... joaśka Fryzjer dla faceta Gdańsk. (4) Cześć. Szukam fryzjera męskiego, mam włosy pół-krótkie, chciałbym się... funnnyz Sprzedam małą czarną i czarną spódnicę ORSAY (1) http://www.allegro.pl/item844531867_spodnica_orsay_czarna_rozmiar_40.html... Agas hirudoterapia (2) Witam. Mam pytanie. Czy ktoś leczył pijawkami inne choroby/dolegliwości??... Łukasz gdynia kolczyki hand made (3) Witam:) wykonuję kolczyki - kolorowe, oryginalne, ciekawe:) Kolczyki wykonane... allala Sprzedam sukienkę EDC Esprit 50 zł (1) jak wyzej rozmiar xxs /xs ale jest rozciągliwa , 100 procent viskoza , można... agag Szklane paznokcie (3) Przeczytałam właśnie, że obok akrylu i żelu pojawiły się paznokcie szklane.... malina2006 Sklep internetowy www.zmyslowa-bielizna.eu (1) >>> Sklep internetowy WWW.ZMYSLOWA-BIELIZNA.EU herro Zapraszam na moje aukcje (1) http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1682573 asienkaj Czy ma ktoś perfumy Kate Moss? (3) Jw. Poszukuję próbek, testeru lub niedokończonego egzemplarza. mufinka wianuszki świąteczne (3) witam sprzedam wianuszki na drzwi,okno,na stół komode , wianuszki sa100%... ola