dekoloryzacja-który salon fryzjerski wykonuje? (4) Hej, poszperalam troche, znalazlam salony ktore niby oferuja "dekoloryzacje"... Agaaa Jaki chirurg plastyczny usuniecie znamion.byle bez blizn. (3) Witam.Jakiego chirurga plastycznego polecicie .Mam brzydkie znamiona.Nie chce... dopoprawki sprzedam koszule RIVER ISLAND - LIMITED EDITION (1) zdjecia na email wysle nie wiem jak tu się wstawia :-) koszula nowa w kratke... aga
sprzedam nowe spodnie EDC by ESPRIT (4) czarne rozmiar 36 , z metkami super spodnie moj elmail agag27@tlen.pl aga Nowy perfum męski Ysaki Myjake sprzedam (1) Sprzedam perfum nowy orginalny cena 100zł kontakt piniak1981@wp.pl kiks Sprzedam nowe Big Stary rozmiar 33/32 (1) Nowe Big Stary rozmiar 33/32 kontakt piniak1981@wp.pl cena 100zł kiks Stylizacja paznokcia (1) PROMOCJA! STYLIZACJA PAZNOKCIA Chcielibyście Państwo zdobyć nowy,... ECK praca dla Fryzjerki (1) Wynajmiemy stanowisko w salonie fryzjerskim przy ul. Partyzantów 72 we... DesignAtelier trwała ondulacja spiralna w Gdyni. (1) Gdzie w Gdyni mozna zrobic trwałą ondulację spiralną? Fiffi sprzedam nowe adidasy zakupione w Anglii (2) mam do sprzedania nowe adidasy damskie rozmiar 38, maz mi przywiozl ale... ja LIDER AVON (1) Witam dziewczyny, jestem konsultantką firmy Avon a jednocześnie mamą i żoną... MACIEK I OLA Piercing (2) Hey! Gdzie w Gdańsku można zrobić dobrze piercing? Zależy mi na nosie i... Monii farbowanie a ciążą... (2) jak to jest z farbowaniem włosów w ciąży? ja już sama nie wiem, jeden lekarz... slodzinka Belliago (2) co myslicie o salonie Belliago?? chodzi mi glownie o fryzjerow?? ktos byl??... kati Regulacja brwi - Gdańsk ?! (1) Hej dziewczyny! Gdzie w Gdańsku dobrze i tanio regulują brwi? Macie jakies... Monii Stylizacja paznokci, przedłużanie rzęs,włosów, makijaze okolicznościowe (2) Witam serdecznie! Zapraszam na profesjonalne usługi : - stylizacja paznokci... agatkie6 SZCZENIAKI :) (1) oddam w dobre rece :) maja ok 3 miesiecy -same jedzą ,znalazłam je z ich... isa przedłużanie rzęs, stylizacja paznokci (1) polecam p. Agatę z Gdańska która pieknie przedłuża rzęsy i cudnie robi... bogusia6 czy opłaca się kupowac ubrania w Tuszynie ? (4) czy któraś z Was kupowała pod łodzią ubrania w Tuszynie na handel? W jakiej... loonaa8 nnt. fryzurka... :( (37) dziewczyny wiem,ze to nie na temat i w ogole, ale mam do was ogromna prosbe,... olenka_21