NIE głupia szkoła

wlasnie mnie wyrzucili ze szkoly po rok a powinni to zrobic po 1 semestrze!!!!(nie miala wpisanej oceny przez dyrektor) sciagneli kase jak sie zapytalam dziekan czemu tego nie zrobili wczesniej to mi odpowiedzial ze musilismy cos przeoczyc i nie umiem odpowiedziec na to pytanie.Opinie moze kazdy napisac ale znam osoby w tej szkole ktore załuja ze w ogole wpadly na pomysl zapisania sie do tej szkoly!!!! okradli mnie i tyle maja balagan w papierach gubia zaswiadczenia kurka zaluje jak nic ze poszlam do tej szkoly!! a dotego jestem w ciazy i wiedza o tym a robili sobie zemnie jaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!znedzaja sie nad kobieta w ciazy ...aaaa dziekan wyrazil mi zgode na przeniesienie warunku na wrzesniej pozniej otrzymala dezycje o skresleniu z listy studentow aaaa bo on zmienil zdanie i sie nie godzi;/
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: NIE głupia szkoła

Co za totalna BZDURA! Muszę przyznać, że najlepszym sposobem na poprawienie sobie humoru i własnej samooceny jest czytanie takich właśnie postów.

Jeśli wybierasz się do tej szkoły to zapewne masz bardziej poukładane w głowie niż autorka naszej wspaniałej pod kątem gramatyki i składni wypowiedzi. A za wybujałą wyobraźnię to należy się chyba jakaś nagroda....?!

Co mogę powiedzieć... Szkoła super, panie z dziekanatu to jak wizyta u ukochanej cioci a finanse? ŻADNYCH ukrytych kosztów...

Pozdrawiam,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

odp wiem ze wypowiedz jest napisana nie prawidlowo ,ale pod wplywem takich emocji raczej nikt nie patrzy na gramatyke itp...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki za ten wpis, teraz wiem ze we Wsaib nie patrzą na kasę tylko wyrzucają, a to że tak późno Cię wyrzucili to pewnie dlatego, że do końca chcieli dać Ci szanse. Tak jest na dobrych uczelniach, jak się nie zdaje warunku to trzeba odejść. Brawo WSAiB.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5