Trafiłam do Akademii przypadkiem i nie żałuję. Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić ją każdemu kto chce posiadać prawo jazdy .
Już na początku miłe zaskoczenie, fajny bonus - tzw. urodzinowy bonus:), cena kursu też bardzo przystępna.
Następne miłe zaskoczenie to zajęcia teoretyczne prowadzone przez Macieja i Marka, byłam przekonana że to dopiero będzie nuda ale juz po pierwszych wykladach zdziwiłam się bardzo. Ciekawa forma zajęć , pełny profesjonalizm i wiedza instruktorów nieoceniona. A pierwsza pomoc:) ... już Kuba Was nauczy jak wykonać masaż serca.Rewelacja!Ale najtrudniejszym i zarazem nabardziej ciekawym i pełnym róznych emocji od śmiechu do łez etapem nauki były zajecia praktyczne z Markiem.Jego poczucie humoru, niesamowita cierpliwość i profesjonalizm oraz niesamowita energia pozwoliły mi w szybkim tempie opanować jazdę autem.Dobre rady PANA INSTRUKTORA okazały się bardzo cenne podczas zdawania egzaminu.Zdałam egzamin za 2 razem!
Dziękuję Wam za wszystko a przede wszystkim za świetnie spędzony czas w miłej atmosferze, indywidualne podejście do kursanta i za Wasze poczucie humoru i wielki profesjonalizm.
POLECAM WSZYSTKIM AKADEMIĘ DOBREJ JAZDY!