Pomocy ....

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Czesc.

Dziewczyny ide w kwietniu na wesele do znajomych a nie mam sie w co ubrac... mmoze wy macie cos do sprzedania albo cos do polecenia jakies miejsce, sklepy czy cos....

Mam ok 164cm wzrostu i rozmiar hmm (ostatnio przytylam,ale mysle,ze w sukienke 36 spokojnie sie wbije, rozmiary sukienek wypadaja chyba troszke wieksze od normalnych ubran )

Chodzi mi o sukienke jakas ladna , delikatna- nie suknie balowa, dluga z gorsetem... raczej cos max do kolan :)

Marcie jakiś pomysl ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pomocy ....

Ja mam tylko taki,że na świętojańskiej w Gdyni jest sporo fajnych sukieneczek na wystawkach,takich właśnie do kolan i w sam raz na wesele,co jeszcze...rynek w Gdyni-Chyloni.Też mam podobny problem-w czerwcu 2 śluby i zero koncepcji ubioru:-)

Betinka Ty odwiedzasz widze tak samo czesto forum jak ja :)

Bylam dzisiaj na hali w Chyloni i d** blada :( nie ma nic... w domu towarowym owszem sa- nie wiem skad biora ceny,ale mierzylam piekna sukienke do kolan za 400zl ?;/ tragedia...

we wrzeszczu w Manhattanie jest sklep z sukienkami nie balowymi i ceny sa znosne ... może tam dziewczyny ... ja tez mam 2 śluby a moja kiecka już jest znana w obu towarzystwach więc też się tam wybiore niedługo :) Powodzenia

też bedzie mnie to czekalo bo w czerwcu też idziemy na wesele. w tych sklepach tez jakoś dla siebie nie widziałam a jak już to drogo...a już nie mówie jakie ceny własnie w domu towarowym na chyloni!!szok. ostatnio na allegro znalazłam kilka fajnych nowych kiecek,do wyboru do koloru we wszystkich rozmiarach.myślę że stamtad coś wybiore. może poszukaj też...

Właśnie wczoraj pozbyłam się jednej z takich sukienek, druga jeszcze nie wiadomo po co wisi w szafie.

No ja nie wiem, nie moge sobie nic znalesc, a jak juz przymierzam i buzia mi sie usmiecha to widze metke z nalepiona cena 420zl ;> kurcze za zwykla krotka sukieneczke? Ehhh
a w Manhattanie to mniej wiecej gdzie?na ktorym pietrze?

ja mam sukienkę ecru, ale scinaną w skos więc chyba nie za bardzo by Ci odpowiadała...mogę Ci pożyczyć czarną jeśli być chciała...do kolan, z dość oryginalnym krojem..

ja mam sukienke blekitną, do kolan własnie, wiazana na szyi.Mam 165 cm i rozmiar ok 36,moge odsprzedac,bylam w niej 2 razy na weselu:)moj gg 4323226

Olenka moglabys odezwac sie do mnie przez gg?
9471787
czekam z niecierpliwoscia :)

Ja zawsze kupuję w Gildii, trochę ciasno ale wybór sukien duży. Ostanio kupiłam bardzo elegancką suknię za 200zł.

Ja tu szukam sukienki,a nie kurtki :) ale spoko moze ktos inny skorzysta :)

Lukalam na allegro, sa fajne sukieneczki,ale nie wiem jak ja bede w Nich wygladala :(

MAM TEZ CZARNA SUKIENECZKE WEJDŹ I ZOBACZ

Inne tematy z forum

SP 10 - opinie, jak w innych szkołach po przeniesieniu z 10? (10 odpowiedzi)

Wiem, że z tej szkoły bardzo często rodzice przenoszą dzieci do innych podstawówek. Jak sobie...

Chylońska 110 (38 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w dzielnicy, która ma doskonałą infrastrukturę. Dookoła osiedla znajdują się...