Poznam Mamy z Redy

Witam . Niedawno przprowadziłam się do Redy i nikogo tam nie znam :( może są tu jakieś mamy w takiej samej sytuacji ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poznam Mamy z Redy

Ja czekam aż młoda się obudzi,zjemy obiad i idziemy

Tak sobie własnie mysle ze moze zaraz wyjde z mloda na spacer. bo cos spac dzis nie chce a na spacerku spi jak zabita. Idzie ktoras?
mam okolo 1.5 h i chce przejsc semeko , plac zabaw przy podstawowce, s wojciecha troche.
hihihi

hmm ... jeszcze nigdy nie byłam przy stacji wodociągowej ;) może kiedyś uda mi się ją odnaleźć ;) także nowe miejsce na spacerki ;)

Ja tez bardzo czesto odwiedzam park ide Obwodową do mostku, pozniej droga dla rowerzystow i z ciechocina przez park i miesto wracam.

Jak przyjedzie jakas kumpela to idziemy na spacer do tej stacji wodociagowej wzdłóż rzeki. Jest tam szeroko dzieki temu 2-3 wozki spokojnie sie zmieszcza.Latem spaceruje, jezdzi na rowerze sporo ludzi :D
Czesc Ona 23 zwiedzałam z córka juz Twoje osiedle - troche wąskie chodniki jak na wozki ale "inne" place zabaw są - napewno bede tam goscic jak tylko sie ociepli.

MartuS u nas Emek tez wyjeżdza - pracuje za granicą - i przez ten czas ja sie zajmuje młodą jak wraca to on sie nia zajmuje;p Z przykroscia powiem ze moja corka woli z tata sie bawic, kapac, oboje szaleja do mamusi sie tylko lub aż tuli.

Dobra będę tu zaglądać i może się znajdziemy hi hi:)

Ja spaceruję po parku bo tu w okolicy mieszkam :)
Jak będę wychodzić to dam znać, może uda nam się spotkać.

Park jest za policją... chyba tak najłatwiej wytłumaczyć :)

Ja nawet nie wiem gdzie to jest:) Chętnie bym pochodziła gdzieś indziej niż redowskie uliczki:( bo nie znam jeszcze okolicy...Zaraz kładę córcię i po obiadku można się wybrać,możemy się gdzieś spotkać...

chętnie bym do was dołączyła tak ok 14 ;) a gdzie chodzicie na spacerki ? któraś z was może spaceruje tu u nas w parku nad rzeczką ?

Pogoda chyba super jest... ?? My niestety jeszcze uziemione w domku jesteśmy :(, ale pewnie o 14 już wyjdziemy na spacerek.

A ja już byłam i pózniej znowu idę:)

ja teraz czekam az maly sie obudzi i smigam na spacerek

Jasne:) Co proponujesz?

Czarnaaga to moze wstenie jakos sie umowimy? reszta dziewczyn tez jak sa chetne

o 11tej też się wyrwę:))

Super:) Ja mieszkam przy młynie..Ok.15tej pewnie będę mogła wyjść gdyż o 12tej moja niunia chodzi spać,raz zaśnie szybko a czasem się wierci i trochę trwa aż zaśnie...

i ja chetna jutro na spacer , tylko wczesniej niz kolo 14 bo znowu jutro maz wczesniej konczy i chcemy troche z nim pobyc

Miło mi również :)
Ja jestem z "Reda Park".
Jutro to pewnie ok 14 dopiero z małą wyjdę bo wcześniej mam trochę spraw do załatwienia. Na spacerki chodzimy praktycznie każdego dnia, więc ja jak najbardziej chętna jestem...

Kolejna koleżanka hi hi,a żadna z nas się nie widziała...Sylwia ja też tak mam jak tylko idę i mija mnie jakaś mama z dzieckiem to myślę,a może to któraś forumka:))) Jutro jestem z małą sama przez 3 dni więc do południa jak któraś chętna to możemy razem się przejść,byłoby miło..:))

Ona23 duzo moze nie ale jakies stale grono))))))
fajnie ,ze dolaczylas , napisz z ktorej strony Redy jestes

Hej Dziewczyny, ja też z Redy jestem i też znajomych brak... mieszkamy tu od pół roku. Wszyscy znajomi i rodzina daleko...
Obserwuję Wasz wątek i widzę, że sporo "Mamusiek" się tu udziela :-)

Też byłam dziś na spacerku i rzeczywiście sporo mam spaceruje ze swoimi pociechami. Pozdrawiam

Inne tematy z forum

Kameralne Tarasy (71 odpowiedzi)

Reda jest dobrze skomunikowana z Trójmiastem, a tym bardziej samo osiedle Kameralne Tarasy, które...

Aquasfera - opinie i oceny (24 odpowiedzi)

Zlokalizowany w Redzie kompleks to jedna z ciekawszych propozycji na rynku deweloperskim....

LightTower (8 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje przy ulicy Morskiej, w sąsiedztwie obwodnicy Redy - łatwo można stąd...