Poznam Mamy z Redy

Witam . Niedawno przprowadziłam się do Redy i nikogo tam nie znam :( może są tu jakieś mamy w takiej samej sytuacji ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poznam Mamy z Redy

ja dzisiaj jak bylam na spacerze to zastanawialam sie czy to moze ktoras z was))))
my dzisiaj sami do 22

No u mnie jest tak jak u Sylwii. Ja ma się zająć małą troszkę dłużej to wielkie oburzenie i poganianie mnie abym szybko ją wzięła. A jak tylko wyjeżdza do pracy to to tak mu bardzo tęskno i ciągle tylko mówi ze chciałaby sie z małą pobawić :/
Zazdrosze Ci Klaudia ;) chciałabym aby moją mąż się tak zajmował Julką ;) choć w sumie u nas tak by się nie dało :( bo Julka jest tak do mnie przywiązana że nie chce się nawet zbytnio bawić z tatą :(

a pogoda coraz ładniejsza ;) Więc nie długo będziemy mogły się gdzieś razem na spacerek umówić ;))

Tak to jest z tymi facetami:) Mój jak jest w domu to stara się trochę z dzieckiem pobyć,pobawić...A spotkania z dziecmi to wiadomo jakie są...dzieci górą:) No,ale jak się zabawią to można i poplotkować trochę i kawkę wypić...Dziś super pogoda więc grzechem było nie wyjść.Człowiek tak na tym słonku zaczyna myśleć pozytywniej,ale jak wraca znowu do pustych ścian to się znów odechciewa wszystkiego,ajjjj

Klaudia tak , babskie ale z dziecmi wiec same wiecie
ciche dni sie skonczyly, no nie umiem sie dlugo wkurzac na kogos))))))

Sylwia wspolczuje i jednak troche zazdroszcze. Moj M zajmuje sie caly czas Emilka ;/ w nocy wstaje bawi sie chodzi na spacery przebiera kąpie czyta bajki . Teraz kiedy juz nie karmie piersia mam bardzo mało kontaktu z dzieckiem. Pewnie to dlatego ze trwa sesja i bronie sie niedługo . Moze jak to sie skonczy bede wiecej czasu poswiecac dziecku.
ps jak babskie spotkanie z kolezankami?

a co tutaj taka cisza?
ja czekam dzisiaj na kolezanki , bo juz mam dosyc tylko domu i dziecka, od wczoraj z mezem ciche dni sie zaczely
nosz mysli ze jak zajmie sie malym przez godzine czy dwie to pomaga mi w domu

Ja dziś byłam z dziewczynami ,ależ się wyszalały...super słonko świeciło i wogóle pogoda fajowa dziś...mam nadzieję że będą dobrze spały:) A sanek się jeszcze nie dorobiłam:))))

no no będe musiała się gdzieś wybrać, ale chyba poczekam aż sie choć troszeczkę ciepli bo tragedia jest jak mam wychodzić xDD

Dzisiaj byliśmy z małą w parku tak jej sie podobało że nie chciała z powrotem do wózka usiąść. A niestety miała założone butki takie tylko do wózka więc nie mogła sobie zbytnio pochodzić :D
Chcieliśmy później na sanki jeszcze pójść ale że zostały one w Rumi u mojej mamy to zanim tam dotarliśmy było już tak zimno że wolałam jej nie wyciągać z domkuu ; ))

aaa i podobno bardzo tanio jest na przeciwko zabki ;p

Ja chodze na Obwodową kolo dendromu. Nie ma tam duzych kolejek bo podobno przejscie przez ruchliwą ulice jest trudny :D Ja nie musze przechodzic - jest milo i czestują kawusia.
Ale jak napisała Agnieszka kazdy musi sam sprobowac aby sie przekonac

Z tego co słyszałam to fajne dziewczyny tam pracują,więc może warto...Jak się samemu nie pójdzie to się nie przekonamy...

hmm .. może ja tez się tam wybiorę. No zobaczymy ;) chciałabym aby mi ktoś doradził. Chce coś zmienić ale tak abym była zadowolona i aby mi pasowało ...

Na Obwodowej na rogu jest fryzjer Claudia i ponoć dobrze tam ścinają.Ja też chcę się tam któregoś dnia wybrać...

heh to fajnie że się udało ;)
Dziewczyny mam do was takie pytanie. Czy któraś z was korzystała już z usług fryzjerskich gdzies w Redzie ?
Chce w koncu zrobić cos z moimi włosami ale nie chce też isć do pierwszego lepszego salonu.

Super,dobrze wiedzieć:)

dobry
chcialam dac znac ze zyjemy po pierogach, wyszly pyszne, teraz moj maz nie da mi zyc, za tydzien robimy z miesem

Dobre:) coś w tym jednak musi być:))

haha mowisz jak moj maz
kiedys jak bylismy to tesciowa zrobila grzyby ktore sama zbierala i mowi ze mamy zjesc a moj maz pyta"a kiedy mama zjadla?" ona "godzine temu" a moj S" to poczekam jeszcze godzine"

HI hi myślę że sie dogadamy....ale może najpierw Ty przetestuj co?:))))

Aga ja wiem ze u ciebie jest, tylko kurcze dojsc nie moge ale checi mam i to mega
a na pierogi zapraszam , tylko nie odpowiadam za efekt koncowy i nie place za leczenie))))

Inne tematy z forum

Aquasfera - opinie i oceny (24 odpowiedzi)

Zlokalizowany w Redzie kompleks to jedna z ciekawszych propozycji na rynku deweloperskim....

Kameralne Tarasy (71 odpowiedzi)

Reda jest dobrze skomunikowana z Trójmiastem, a tym bardziej samo osiedle Kameralne Tarasy, które...

LightTower (8 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje przy ulicy Morskiej, w sąsiedztwie obwodnicy Redy - łatwo można stąd...