Praca HTEP

Witam wszystkich.

Pracuję w tej firmie już kilka lat, ogólnie da się tam pracować poza małymi szczegółami. Pracuje tam kilka zbędnych ludzi którzy chodzą po hali i niby sprawdzają jakość od tego powinni być kierownicy widocznie szef ma za dużo pieniędzy skoro trzyma tam takich ludzi. A co do warunków jakie tam panują to kwestia przyzwyczajenia.

Pozdrawiam serdecznie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Praca HTEP

W każdej szanującej się firmie produkcyjnej są osoby kontrolujące jakość
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak Ci nie szkoda zdrowia wdychajac ten syf to powodzenia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niema już pracy w HTEP - hala płonie...:(( ale współczuje tym ludziom co zostaną z dnia na dzień bez pracy!!! Całe szczęście ,że nie było żadnych ofiar z tego co piszą!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy ktos wie co dalej?? ja sie do tej pory trzese z nerwow...

NO WLASNIE,CIEKAWE KIEDY SIE POZBBIERAJA I BEDA DZWONIC....

czy ktos wie co z pracownikami?

do pracownikow firmy HTEP POLSKA!!!
ZACZELISCIE JUZ PRACE? JA NADAL CZEKAM AZMNIE WEZWA A NA TROJMIESCIE PISZA ,ZE PRACA JUZ WZNWIONA,JAK TO JEST NAPRAWDE?
tylko niech sie wypowiedza pracownicy a nie zlosliwi komentatorzy.

ja pojechalem dzisiaj na 6 rano bo skonczyl sie ten urlop co kazali wziac. tam pare ludzi w dodatku na 7 i nie ma zadnej konkretnej pracy. takze Henku proponuje w poniedzialek do kadr sie udac niech powiedza wreszcie konkretnie co i jak. ja tam ide.

bardzo dziekuje,pojade.bylem w poniedzialek,ale nie chcieli wpuszczac za brame....ja urlopu nie mam bo na umowie zleceniu jestem,nna probe,umowa leci a ja nie pracuje.

~heniek w poniedzialek juz normalnie wpuszczali w piatek po pozarze nie chcieli wpuscic. nasza brygada godzine stala na mrozie i czekalismy na kogos z kierownictwa. nikt nie przyszedl wiec poszlismy do domow

jutro pojade do kadr,mam nadzieje ,ze ktos tam bedzie,dzieki za info!

Z tego co słyszałem jest tam nowa dyr. finansów która stwarza problemy z płatnościami dla podwykonawców. Więc ja już dziękuje takiej firmie.Jakie warunki pracy... podobno jak w stoczni.

Inne tematy z forum

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...