Restauracja Smak Morza Sopot (14) Czy ktoś z obecnych na forum pracował w restauracji Smak Morza w Sopocie i... Kordula praca w nowej Gildii (12) Ktoś ma jakieś info czy będą tam zatrudniać ? wojtxxl Restauracja ''Kartuska'' Gdynia ul.Kartuska (1) Ktoś pracował tam na kuchni? Jak szefostwo, personel, pieniążki? Pozdrawiam isskas@wp.pl
drogerie, perfumerie (1) ktoś się orientuje w ktorej drogerii lub perfumerii najlepiej starać się o... bezrobotna sprzątanie mieszkań (2) czy ktoś wie ile bierze się za godzinę sprzątania w mieszkaniu ,czy mycie... papi prawo jazdy na zmywak :) (22) Prawdziwa "perełka",czynne prawo jazdy do pracy na zmywak,do tego 11 rąk i... wojtas Shell Gdynia Cisowa Hutnicza 35 (3) Nie idźcie tam do pracy, dobrze wam radzę. Facet nie ma uczuć, płaci 1180 zł... niewiadoma zagadka Restauracja PANORAMA!!! (11) Inwestorzy rażą niewiedza, poczuciem wyższości, przekonaniem o swojej... =) uwaga na firme polstarter !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Poszukują Specjalisty ds.Sprzedaży-Handlowca .. do wszelkiej roboty za place... Artur Gruszkiewicz sid.info.pl - może zwariowałem, a może jednak nie? (10) Myślę, że to nie jest taki głupi pomysł, ale w chwili obecnej już nic... SID-Bronski Oferta pracy z Urzedu Pracy (22) Dostalam oferte pracy na która odpowiedziałam. Tzn. wyslalam mailem cv.... as Biała lista pracowdawców (15) czy dla odmiany czarnej listy pracodawców macie propozycje dla tych porządnych? ikebana Farmpol - handlowiec, sprzedawca w sklepie medycznym (1) Witam, czy ktoś pracował może na w/w stanowisku w tej firmie? Jakie proponują... nikaska książeczka sanepidowska - gdzie wyrobię w Gdańsku? (14) jak w tytule gdzie wyrobie w gdańsku i jaka cena ciekawy Gosciniec Mysliwski (8) Prosze o jakies informacje o tej restauracji.Chcialabym podjac prace jako... milka43 Do redakcji o dziale ogłoszeń "zatrudnię". (4) Wiem że czytacie więc piszę tutaj. Od momentu zmian dział jest kompletnie... hjhhjg pytanie do byłych pracowników Dworu Oliwskiego (4) Mam serdeczne pytanie do byłych pracowników ew.dostawców.Do którego komornika... Ader pilne - potrzebuje odpowiedzi (9) Witam, Pracuje na umowę o pracę na okres próbny 3 miesiące . przez te 3... kahaxxx i znów po grzbiecie dostałam (64) właśnie starciłam pracę ile razy można dostawac po d*pie ja Leader service (2) omijać szerokim łukiem.na kasę czekać będziesz ok.3 m-cy a pracować za marne... były pracownik