Silny & Salamon (8) Uważajcie na tę "firmę". Jeśli nie jesteś z rodziny to za daleko... bywalec Praca dorywcza "na wypadek wolnego dnia" (6) Witam! Pracuję w firmie, w której zdarzają się przestoje - np tygodniowe,... Pita Zbiór pieczarek- Hiszpania (32) Witam! Czy ktoś miał już doświadczenie z tymi ludzmi?! Jest ktoś, kto... wiewioreczka1488
Po co kopia dowodu osobistego i pr. jazdy? (10) Znalazłem ciekawe ogłoszenie. Tylko po co kopie dowodu os. i pr. jazdy?... Mac wyplata (5) kto ma już listopadową wypłatę? v... Odys .. (5) Odys .. sa mi dłużni jeszcze 5000 i od miesiaca nie moge sie doprosić nie... DANIEL ZŁOTY STAW Hotel Gdansk Borkowo (4) Czy ktoś pracował w tym hotelu?Ciągle pojawia się ogłoszenie, że przyjmą... hefajstosa123 manager kosmetyczny - kpina (4) to ogłoszenie to niezły nonsens:... Joł Plichta/ Wejherowo (6) Dostałem zaproszenie na rozmowę do tej właśnie firmy, proszę o słowo na ten... gietram TURBAN KEBAB PRUSZCZ GDA !!! (9) ul kolejarzy pol. pracował ktoś tam? będzie pracował? opinie ? Ciekawska zołza Tax Care (2) Czy ktoś może się wypowiedzieć o tej firmie? Tylko nie rozgoryczeni byli... kola życzenia świąteczne (1) By Wam wszystko pasowało,by kłopotów było mało,byście zawsze byli zdrowi,by... pracownik Życzenia świąteczne i noworoczne (1) Spokojnych i na tyle, na ile się da, w miarę możliwości, w tych trudnych... SID-Bronski praca francja-papryka (32) Co sadzicie otym ogłoszeniu?? brak nazwy firmy nr tel do Faceta i to jeszcze... Kaśka AAS=operator (2) czy ktoś może powiedzieć coś o tej firmie? papi praca w Polsce po High School w USA (10) Witam, mam takie pytanie. W Polsce skonczylem gimnazjum a w Stanach... Frost JESTEŚMY SKAZANI NA BIEDĘ !!! (20) Tak robią nas w konia ludzie sprawujący władzę w tym kraju na spółkę z... Parasol Praca w In Post (13) Chciałbym się dowiedzieć,na jakie zarobki można liczyć w tej firmie i czy są... Kris Hampton by Hilton POKOJOWA (1) Dziewczyny strzeżcie się tego miejsca , na początku obiecują 20 dni pracy w... ba Praca VECTRA Gdynia (2) Cześć wszystkim, Dostałem ofertę pracy w firmie vectra na dziale pomocy... lolek