Poszukiwana Agencja (4) Witam, możecie mi polecić agencje pracy, która pomoże znaleźć pracę w... AgaTa Barkowy (1) Dają 1000 brutto. Mało, a wymagania duże.... Marynarz praca w Aqua Spa Sopot- co sądzicie o pracy tam? (1) Jeśli ktoś z was pracował na saunach lub w spa, napiszcie jakie warunki,... iza
Doświadczenie spawacza (2) Czy wiecie może w jakich firmach można pójść na "staż"/douczenie się spawania... nowa porto-med, rejestratorka medyczna (13) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/rejestratorka-medyczna-ogl776... :) Barbados Sopot (3) Widziałem ostatnio ogłoszenie, że otwieraja Barbadosa w Sopocie. Wie ktoś... mr X praca (4) Ostatnio zauważyłem na rynku pracy cos zastanawiającego. Przeciętnie dwa razy... maciek szkoła językowa Universus (1) Czy ktoś tam pracował? Jakie wrażenia? xyz texil market (2) jak sie pracuje w texil markecie jakie warunki bo slyszalam ze kardna, brak... agawa Praca w Salonie YES (2) witam, proszę o informację jak wygląda zarobek w salonie YES (jubilerskim).... Pashima PRACA W SKLEPIE PRZEZ 6 DNI W TYGODNIU (10) Wpisujcie sklepy w których notorycznie łamane jest prawo pracy. Gdzie... ... Praca Reserved Osowa (6) czy ktoś pracował w reserved w Osowie ? Ile płacą za godzinę ? Miki Hotel LOGOS (5) czy ktoś coś o nich wie? ogłoszenia pojawiają się dosyć systematycznie? ktoś... zainteresowana Nieaktualne ogłoszenie a rozmowa kwalifikacyjna (12) Witam Mam taki problem Ponad miesiąc temu wysłałam CV na jedno z ogłoszeń i... kola Havyard Electro Installation (3) Pracował tam ktoś jako elektromonter? Jakie warunki pracy i zarobki? Bibas Pracownicza książeczka zdrowia ? (2) Czy moze mi ktoś podpowiedzieć jak teraz wygląda "aktualizacja"... jANKA ALU International Shipyard (1) Czesc, pracował ktoś z Was w tej firmie? Dobrze płacą? Są przestoje?... Monter Praca w Gdańsk - Karczemki (15) jeśli jesteś osobą operatywną,myślącą samodzielnie i podejmującą samodzielne... tymolek Sheraton - kelner (3) Orientuje się ktoś jak wygląda tam praca? Jakie zarobki, grafik..? :) PRACA - nieletni (6) Witam , czy wiecie kto przyjmie osobe ktora ma 17lat , w czerwcu 18 ? Caly... Katarzyna