Świat spinek - praca (2) Witam was. Czy ktoś kto pracował w świecie spinek może cos na ten temat... Lamb1 Czy ktoś wie coś o firmie mapart z chwaszczyna!!!!!!! (28) To co wiem o tej firmir że handluja kostaki do lodu itp ale co mnie... behapowiec salon oragne (3) Witam Byłem ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej w jednym z Gdyńskich salonów... as
Sports Direct (2) Czy ktoś wie jakie warunki tam panują i czy warto się starać o pracę u nich? sportowiec F.H.U Wrzeszcz, Wajdeloty 2/1 ?? (23) Witam, Był ktoś może na rozmowie w tej firmie? Jak to wszystko wygląda? Warto? Ruda69 Agencje ochrony w trójmieście (11) Jeżeli chodzi o prace jako pracownik ochrony bez licencji jakie agencje z... AGENCJE prowident (2) już mam dosyć tego faceta który obsługuje chylonie upierdliwy straszliwie karol królewska gdańsk śródmieście (2) atmoswera do bani przekleństwa na kuchni niemiłe towarzystwo były dostawca makro przejazdowo (2) czy ktoś tam pracuje lub pracował?jakie są tam warunki?jak ludzie... kasia Zacznijcie działać a nie CV składać (19) Powiem tak (do wszystkich bezrobotnych). Nie ukończyłem studiów, ba nawet nie... Dragon KELNERKĘ -PRACA RUMIA -ODRADZAM -NIE KELNERKA A POMOC KUCHENNA (2) KELNERKĘ -PRACA RUMIA -ODRADZAM -NIE KELNERKA A POMOC KUCHENNA -TAK JAK NP... 00012389HCXXIOKMHFGJUIKMVFMJHYGG nieuczciwe firmy ochroniarskie (20) witam chciałbym się przyjąć do firmy ochroniarskiej ale znajomy który... kaczor Zatrudnie 4 osoby do pracy, 2 kobiety i 2 mężczyzn. Umowa o prace (3) ciekawe ogłoszenie... qwe Uwaga na ogłoszenia firm krzków z podanymi adresami w darmowej poczcie (9) Wysyłasz CV komu? Skoro firma założyła darmowy email na WP to komu powierzasz... blady Konsekwencje obowiązku podawania widełek płacowych (6) Czytam wiele dyskusji o ewentualnym podawaniu proponowanego wynagrodzenia w... Tyldiusz Scandinavian Electric Gdańsk (2) Robi tam ktoś? Jak płacą? drub Zwątpienie (98) Szukam pracy prawie 2 lata. Mam wyższe techniczne wykształcenie. Pracowałem w... Corso Rozruchowiec RPA (2) http://www.praca.pl/rozruchowiec_343326.html co o tym myslicie? wymagan... zawodbezrobotny Catering jak to zrobić? (3) Witam Czy jest ktoś na forum kto pomoże mi zorientować się w temacie... sonia tradis (3) witam odmawiam komukolwiek najgorszemu wrogowi pracy w tej firmie ..... anonim