ProContact (6) Pracował ktoś w ProContact jako konsultant telefoniczny w Jelitkowie?... D. UWAGA na to ogłoszenie !!! Wyłudzają dane osobowe !! (2) Jak wyżej. Chodzi o to ogłoszenie:... Janeczek Totalny wyzysk tylko w Polsce !!! (1) Takie ogłoszenia ...... zirytowany
Potrzebuje pomocy w odzyskaniu$ ...pracowalem bez umowy.. (7) Potrzebuje pomocy w odzyskaniu$ ...pracowalem bez umowy.. kkk CIEKAWA PRACA DLA PAŃ +40 ... (3) PRZYDAŁO BY SIĘ SPRAWDZIĆ TĄ ,,FIRMĘ,,... zirytowany netia - praca przy pozyskiwaniu nowych klinentów (11) ktoś coś wie na ten temat? praca łatwa/trudna? jak z zarobkami? qwe CURSOR (OEX Grupa OUTSOURCING EXPERTS)- czy ktoś dla nich pracował? (8) Witam Mam iść na rozmowę jako hostessa, ale nic o tej firmie nie słyszałam,... Ola Impel pimpel jednostki wojs. (2) MINUSY: O umowie o pracę możesz zapomnieć, chyba że zciągną hajs z twojej... Suova Pravdy O Firmie POLITA (1) Pracuje w firmie Polita już ponad 9 lat w Szczecinie i nie zdarzyło mi się... pracownica crist gdynia (2) dusigrosze,oszukują ludzi na działalności, spawacz Do pracownika firmy Gi Group Sp. z o.o. (8) Szanowni Państwo. Proszę mi powiedzieć, czy za szkolenie które trwa tydzień,... pytający składanie długopisow (1) Firma Handlowo-Usługowa Artifax, Małgorzata Pollak ul. Wojska Polskiego 9... Alicja ogłoszenie pracy (3) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/pania-do-sprzatania-ogl754308... ja Praca za 2 zl/h - ktoś chętny? (20) Cztery miejsca wolne! Wklejam ogłoszenie całe, bo jeszcze skasują.. Sorry za... funky_koval hotel gniecki (2) co się dzieje w Gnieckim coraz częściej ogłoszenia na kucharza no i ostatnio... kotlet schaboffy Zwolnienia grupowe (5) Witam. Mam pytanie z zakresu prawa pracy. Otóż szykują się w firmie w której... Aleksander Eco-Vital - co i jak (2) jakby ktoś nie wiedział czym się zajmuje ta firma... zzy Pracownik ds. obsługi klienta - AP Edukacja (6) sluchajcie nie polecam.. obowiązki są dużo większe niż w ogłoszeniu a płaca... ja Przedstawiciel handlowy wysokie zarobki i nic pozatym (3) Uwaga...szukają na potęgę frajerów do akwizycyjnej sprzedaży odkurzaczy cud... Tomecki Praca w Kanadzie.. na 2 lata. (6) Podjelibyscie sie takiej pracy?... zawodbezrobotny